Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tart vissza a férjem?
Úristen, hányingerem lett. 27 vagyok, néha szomorkodom, hogy nincs barátom, de ilyenkor úgy örülök, hogy a férfiakhoz csak meztelenül kell hozzáérnem:D
Persze, hogy irigy, te jó ég, de szörnyű.:( Sajnállak, nagyon nehéz sikeres nőként olyan férfit találni, aki nem irigy, buta, és nem akar minket visszahúzni! Nagyon sajnálom. Tégy, amit gondolsz. Ha vele akarsz maradni, ne fogadd el az állást, ha viszont nem szeretnél, akkor fogadd el. Ezt nem tudjátok megbeszélni, mert ő ilyen kisebbségi komplexusos ember, te meg normális vagy.
én felnőve rácsodálkoztam már arra, hogy lehet az, hogy verseny van egy pár között, amikor egy családért küzdenek, több féfipáromon tapasztaltam irígységet, visszatartást
most is erre tippelnék.
irígy. és ennyi.
a férfi, mégha a párja szerelme is, társ, vagy akár családfő, akkor is ember marad és gyarló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!