Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ilyenkor el lehet rontani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fajédsf kérdése:

Ilyenkor el lehet rontani ezzel egy kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsi vagyok, hogy ti hogyan élnétek meg a következő helyzetet:

- van egy pali, akivel már régebben volt kapcsolati szinten próbálkozás, de akkor ő még nem gyógyult ki teljesen az exe iránt érzett szerelemből, így még mondhatni lelki sérült volt, így emiatt szétment a kapcsolat. (mert hát ki akar egy olyannal együtt lenni, aki még nem biztos semmiben se?!) Szex még nem volt.

- az óta eltelt egy csomó idő és a két fél barát maradt, de nem sokat találkoztak. S szokásosan újra összehozta őket a "sors", inkább egy program, majd kiderült egy éjjeli buliban, hogy eléggé bírják ismét egymást.

- ez után egy közös du-i programon megtörtént a szex, de a két fél tovább is szabadkozott, hogy ez barátság meg hát munkakapcsolat is van a két fél között.

Hogyan lehet szétválasztani a munkát a barátságot és a szexet vagy szerelmet?

A férfi azt mondta hogy szét kell választani, de mikor megtörtént a dolog, akkor már mondta hogy ebből barátság nem lesz. (Amúgy érzelmes és érzékeny típus. Tipikus "amerikai jófiú" kisugárzása van).

Most szerintetek?

2014. aug. 15. 15:23
 1/4 A kérdező kommentje:
A lány már nem mer belemenni semmibe se, azaz már nem él tündérmesékben, hogy szerelem lehet bármiből is. A férfi ezek után is keresi a lány társaságát.
2014. aug. 15. 15:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
El lehet rontani ha az egyik fél már többet akar mint amit a másik nyújtani tud. Amíg mindkettőjüknek elég az amit kapnak addig nem lesz gond.
2014. aug. 15. 15:27
 3/4 anonim ***** válasza:
88%
tipikus érzelmes,tutyimutyi férfi akivel nem kezdenék ki mert minden téren túúúl érzelmes lenne és bár minden nő azt szajkózza legyen a férfi érzéki, de hosszú távon fárasztó egy lelkizős pasi.
2014. aug. 15. 15:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Nálam éppen most adódott egy hasonló szituáció,ahol én vagyok a lelkisérült fél,de szerintem megvan a vonzalom köztem és a pasi között,és munkakapcsolat is van köztünk.Szerintem ilyen esetben ne siettesd a dolgokat.Hagyd,hogy szépen,lassan épüljön ki köztetek egy szorosabb lelki kapcsolat,amiből fokozatosan tovább lehet lépni.Ha erőlteted vagy sürgeted,annak általában nincs jó vége.Csak élvezd azt,ami jelenleg van.
2014. aug. 15. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!