Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges megváltozni?
Ha vki megcsalja a házastársat (pár hónapon at, ugyanazzal a szeretovel mindig), es ennek véget vég önszántából, a dolog sosem derül ki, akkor elképzelhető, h ezt többet nem fogja megtenni? Rájön arra, h az ovebol mi hiányzik, illetve arra, h ez egy elvi kerdes (mármint a megcsalas), h nem teszi meg. Létezik ilyen kisiklás, ahol a hűtlen rájön, h ez bizony veszettül szemet egy dolog volt, amit tett,es takarékra teszi magát?
Nagyon sokat hallom azt, h a megcsalas ilyen kódolt dolog, es higy egesz életemben ott lesznek az ilyen helyzeteket, amugy is mindenki ezt csinálja. 6 eves hazassagom (2 gyerek mellett) nagyon mely zuhanást vett, aminek az lett a vége részemről, h egy nálam fiatalabb sraccal párszor osszejartam. Mivel teljesen kikeszultem, a srácot ejtettem es elmentem pszichologushoz is, es eléggé elkezdtem rendbehozni az itthoni az itthoni dolgokat is a férjemmel. Nagyon kivagyok meg mindig a bűntudattol, es nem értem, h tehettem ezt (tegnap amugy véletlenül pont lattam a volt srácot, hala o engem nem, de megállt a ver egy pillanatra bennem). Nagyon nagyon rendes férjem van, jóképű, okos, vicces, nem akarom ot elveszíteni, hanem boldoggá akarom tenni! :(
Kipróbáltad,tanultál belőle és pont ezért tudod, hogy többet már nem szeretnél ilyet csinálni, hiszen kipróbáltad és nem jött be a dolog.
Szerintem ha ennél a hozzáállásnál marad,akkor a részedről nem történik meg megint.
Ne szólj szám,nem fáj fejem alapon ezt a titkot őrizd meg magadban jó mélyen és majd az idő begyógyítja a szíved.
Megkérdezhetem miért tetted meg? Mi vezetett oda? És hogyan történt?
És hogyhogy többször is megtörtént az összejárás? Mitől készültél ki és miért ejtetted a srácot?
A férjed ezalatt hűséges volt hozzád?
Hogy miért tettem: itthon a szexben mar nincsen meg az, ami regen megvolt, hiányzik/hiányzott az újdonság varázsa, amikor felkenedna falra a másikat, m meg az egészet ugy hajtja a kivancsisag...másrészről nagyon jóképű a srác, es igen, kétgyerekes anyuka ment sajna bejött a közeledése (mint azt mar utólag tudom, sokmindenki bejön neki, nem is igazan volt mondható a talalkainkra a szemelyesseg). Tul korán lettem anyuka, es ez is ratehetett, h ilyenkor ugy éreztem, h kilephetek abból, ami mindig vagyok. Mások a fel karjukat adnak az eletemert, en meg megalázó szituaciokba hoztam magamat, es nem tudom, miért.
Férjem nem csalt meg, ez szinte biztos.
Mert nem mindenkinek szar, tudod?
Van, akinek remek emlék marad.
Az ember lánya magába néz, helyrehozza a kapcsolatát, elhatározza, hogy soha többé...be is tartja ezt... de az a kis kilengés egyeseknek még nagymamakorban is melengeti a lelkét.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!