Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges megváltozni?
Ha vki megcsalja a házastársat (pár hónapon at, ugyanazzal a szeretovel mindig), es ennek véget vég önszántából, a dolog sosem derül ki, akkor elképzelhető, h ezt többet nem fogja megtenni? Rájön arra, h az ovebol mi hiányzik, illetve arra, h ez egy elvi kerdes (mármint a megcsalas), h nem teszi meg. Létezik ilyen kisiklás, ahol a hűtlen rájön, h ez bizony veszettül szemet egy dolog volt, amit tett,es takarékra teszi magát?
Nagyon sokat hallom azt, h a megcsalas ilyen kódolt dolog, es higy egesz életemben ott lesznek az ilyen helyzeteket, amugy is mindenki ezt csinálja. 6 eves hazassagom (2 gyerek mellett) nagyon mely zuhanást vett, aminek az lett a vége részemről, h egy nálam fiatalabb sraccal párszor osszejartam. Mivel teljesen kikeszultem, a srácot ejtettem es elmentem pszichologushoz is, es eléggé elkezdtem rendbehozni az itthoni az itthoni dolgokat is a férjemmel. Nagyon kivagyok meg mindig a bűntudattol, es nem értem, h tehettem ezt (tegnap amugy véletlenül pont lattam a volt srácot, hala o engem nem, de megállt a ver egy pillanatra bennem). Nagyon nagyon rendes férjem van, jóképű, okos, vicces, nem akarom ot elveszíteni, hanem boldoggá akarom tenni! :(
Megváltozni sosem késő. Belekóstoltál a másik oldalba, most már tudod, milyen rohadt érzés.
Ne foglalkozz azzal, akik elítélnek, nem jártak a te cipődben. Büszkének sem kell lenned rá, fogd fel úgy, hogy egy jel, vagy tanítás volt a későbbi életedre, hogy értékelni tudd, amiben vagy.
A megcsalás soha nem megoldás, szétszakítja az embert, veled is ez történhetett. Önmagadban kell helyre tenned a viselkedésed, ehhez kellene egy jó pszichológus.
Én is úgy gondolom, hogy nagyon téves nézet, miszerint "amúgy is mindenki ezt csinálja". Én kifejezetten kevés olyan embert ismerek, aki ezt csinálja. Nem is értem, mi szükség van rá, ha a férjed "jóképű, okos, vicces" és emellett még két kicsi gyereked is van.
De hogy a kérdésedre válaszoljak: igen, ha tanultál belőle, és fölismered, milyen rohadt nagyot veszíthetsz, elképzelhető, hogy megváltozz.
Az hogy neked szar Kérdező, nem jelenti azt, hogy mindenkinek szar. Lehet, hogy valaki ettől jön rá, milyen bunkó a párja és ki kellene már végre lépni a kapcsolatából. Gerinctelen dolog, de arra jó, hogy tovább lökje az illetőt az útján.
Aztán van olyan, akinek szintén nem szar. A házasságát, vagy a meglévő "stabil" kapcsolatát kompenzálja vele, ahol éppen a házasság a szar, de fél kilépni belőle. A szeretővel tartja szinten az élete elviselhetőségét. Ami egy nagy hazugság, de ő önmagát becsapva jól érzi magát benne.
Ahány ember, annyi tapasztalat és annyi helyzet. Nem lehet általánosítani.
Szóval volt egy tökéletes pasid, tökéletes család gyerkőcökkel... gondolom te elkezdted unni magad és kellett egy kis izgalom ami a kiveszett már a házasságodból és ezért kellett a srác.
Most persze bűntudatod van meg gondolom meg is ijedtèl hogy a rendi férjed elhagy de tudod e garantálni hogy ha megint unni kezded magad mellette akkor nem fogsz e félrelépni megint?
Egyébként ha nem voltál őszinte a férjeddel akkor ideje annak lenni mert egyszer minden kiderül és az úgy rosszabb mintha te mondod el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!