Mit tegyek? Egyszerűen nem tudok megváltozni!
Már lassan egy éve van párom, de már többször is megcsaltam az egyik kollégámmal. Próbálom türtőztetni magam, de nem megy. A párom már gyanakszik is, nem akarom, hogy megtudja az igazat.
Szeretem, ha a férfiak csinosnak látnak és udvarolnak nekem.
Minek teszel tönkre egy embert?
Az utsó mondatod meg max. egy legyintést érdemel, de nem többet.Éretlen vagy egy emberi kapcsolathoz.
Oké, akkor a sok utálkozó dolog szöveg után, - jövök én. Nem tudom, hogy mennyi idős vagy, de én úgy érzem, hogy nem élted még ki magad. Ezt már csak abból sejtem, hogy fiatal vagyok, eléggé fiatal, és hasonlóak érzek. Elhagytam a páromat, mert kiakarom élni magam. Szívem szerint az összes pasival ágyba bújnék - , de attól függetlenül, hogy NÉHA ilyen érzés fog el, NEM teszem meg, mi előtt valaki élből lek.urvázna :3 Eddig csak két kapcsolatom volt. Nekem is jól esik flörtölgetni, tudni, hogy tetszem a pasikat, hogy jól nézek ki, csinos vagyok.
Emellett, jól is esik nagyon, elmenni a barátnőkkel szórakozni. Nem vagyok az a Discos típus, de színházba,könyvtárba menni ... Beülni a moziba, addig elleni, ameddig csak szeretnééék. Nekem még ez kell.
Szerintem mérlegelj, hogy mit szeretnél jobban, mennyire fontos számodra a párod, hosszabb távon mennyire tudnád elképzelni vele az életedet, és biztos, hogy arra vágysz-e , hogy komoly kapcsolatod legyen ... Gondolkodj ezeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!