Lehetséges örökbefogadni gyereket úgy, hogy közben nincs biológiai akadálya, hogy szüljek, egyszerűen nem szeretnék saját gyereket?
Lehetséges, de a várólista legvégén fogsz kullogni, és jó sok évet kell majd várnod.
Egyébként felesleges megagyaráznod, hogy miért nem akarsz sajátot. Nem akarsz, és kész. A kérdés/válasz szempontjából lényegtelen.
4: neked meg egy szavad sem volt érdemi válasz, szóval higgadj.
Kérdező, senkinek semmi köze hozzá, ha nem akarsz szülni, remélem, sikerül örökbe fogadnotok.
Azért van az, hogy sok az árva, ugyanakkor hosszú a várólista, mert a várakozó gyerekek nem felelnek meg az örökbefogadók igényeinek. Vagy nem csecsemő, vagy roma a gyerek. (Esetleg nem szép, nem olyan okos.)
A kormány azon igyekezete, hogy legyenek hivatásos nevelőszülők, nem azt a célt szolgálja, hogy minél kevesebb árva legyen, hanem ez is a c.gányokat támogatja, hogy majd ők szép számmal szavazzanak a Fityeszre. Hiszen náluk dívik, hogy beadják a gyereket a zaciba, a sógorkoma meg meg kiveszi, visszaadja, a pénzt meg felveszik.
Ez engem is érdekelne.
Én több okból nem akarok saját gyereket:
1. elég sok az árva gyerek a világon, rájuk is kell gondolni, én így gondolom.
2. Lehet, hogy nagyon hülyén hangzik, de nem szeretnék szülni. Kicsikorom óta mindig fiúsan viselkedtem. Csak a fiús dolgok érdekeltek. És egy fiú nem szül babát :D
3. ha mégis szülni szeretnék, félek, hogy lány lesz. Nem utálom a kislányokat, de a családomban sokan mindig lány utódot akartak, mert szerintük őket a legjobb elkényeztetni. És én ezt rühellem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!