Mit tegyek? Egyszerűen nem tudok megváltozni!
Már lassan egy éve van párom, de már többször is megcsaltam az egyik kollégámmal. Próbálom türtőztetni magam, de nem megy. A párom már gyanakszik is, nem akarom, hogy megtudja az igazat.
Szeretem, ha a férfiak csinosnak látnak és udvarolnak nekem.
Érthető hogy szereted ha a férfiaknak csorog utánad a nyála, de basszus párkapcsolatban vagy szereted a párod és attól hogy valaki flörtöl neked nem jelenti azt hogy szabadon lefeküdhetsz vele.
A párod gyanakszik így előbb utóbb kiderült mi a helyzet, és ha tényleg szereted, és fontos neked ne tedd tönkre szegényt!
Egy gyerekkori nagyon jó barátom majdnem öngyilkos lett egy olyan lány miatt mint te. Nem rosszból mondom, de a srác is összejött egy olyan csajjal én nem egyszer láttam másik sráccal smárolni de nem hitt nekem, a csaj meg kihasználta hogy a tenyerén hordozza. De összevissza lefeküdt mindenkivel, a haverom nem volt az a nagy bulizós a csaj meg igen szinte mindegyik buliba össze szedett egy pasit sőt amikor haverom suliban volt gyakorlaton a csaj meg ugye az érettségire készült akkor szintén kihasználta az alkalmat és csalta a haverom.
Amikor ez az egész kiderült a haverom majdnem felakasztotta magát, még szerencse hogy a húga időben kapcsolt és szólt nekem hogy menjek mert gáz van.
A megváltozáshoz akaraterő kell semmi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!