Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képes valaki megváltozni a másikért? Ennyi idő utána is?
Ugyan kérlek!
Az ilyen emberek miatt alakult ki a "minden férfi disznó" sztereotípia. Mint egy kártevő.
Ha a barátnőd eltűrte a nőzést, akkor pont most dobná ki, amikor lenyugodott? Nem értem a logikát.
Egyébként ha ilyen szolgalelkű akkor adjon neki még egy esélyt, én már az első félredugásánál kidobtam volna, de ez én vagyok.
Szerintem a mondás nem igaz. Ha meg akar változni, akkor meg tud, de elég nehéz, főleg ha az alaptermészete csajozós.
Amúgy meg, teljesen egy kapcsolatba sosem látunk bele, csak azok akik benne vannak, nem lehet tudni, hogy eddig miért is tűrte ezt a barátnőd, miért szült neki gyereket, a hapsi miért hűtlen? Én, ha nagyon meg akarna változni egy férfi, adnék egy utolsó esélyt, időhöz kötve. Pl. fél év, de az első apró kilengésnél dobnám.
Van olyan mondás is, hogy kur..ból lesz a legjobb feleség.
Miért ne lehetne hinni neki, főleg, ha bizonyít.
Ezt én sem értem....Sok megcsalás,meg sem dobta ki.Most azt mondja,hogy abbahagyta...Èn nem hinném el...Söt el sem tüürtem volna!!!
Ha meg idáig türt nem mindeggy neki??Várja ki.Hát ha megváltozik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!