Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromat szeretnél meglepni, egy világ körüli úttal. Európa, majd Amerika, utána a többi része a világnak. Nem túl nagy ajándék ez?
4 éve vagyunk együtt, ő besegít néha a családi ügyek intézésében, ez a melója.Szüleit már megkérdeztem erről,tudják nélkülözni.Én kb 3 hónaposra tervezem, amerika után afrika és a távol kelet jönne, azért van európa először, mert míg körbejárjuk autóval a főbb városokat, addig intéződik a vízum és beutazási engedély ahova kell, utána pár napra hazajönnénk, és már ülnénk is a legközelebbi repülőre, majd irány amerika.
Már beszéltünk róla, és benne lenne, de lefixálva még nem volt.
Ti elfogadnátok ?Még úgyis ha hónapokig nem lennétek itthon?
Kb szeptember végére érnénk haza.
Én benne lennék, persze. Ki nem? :D
Szerintem ehhez nem kell esküvő, nem azon múlik, hogy életük végéig együtt lesznek-e...
hát, ha nem megy veled, én elkísérlek :D
( szerintem szuper ajándék, és ha még nem a menyasszonyod, akkor akár Párizsban az Eiffel tornyon meg is kérheted)
igen az árak húzósak!
de régóta szeretnék egy ilyen útra elmenni, de igazad lehet , az idő rövidsége miatt, lehet a távol keletre menni sem kéne csak max még afrika.az úgyis szép lehet nyáron(egyes részei)
És ki fizeti az utat?
Milyen pénzből?
kedves 8as!
az utat én fizetem, hiszen olyan lehetőségem van, amit ki tudok használni.
de a miből???
az kicsit túlzás...nem gondolod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!