Milyen ajandekokkal lepjem meg az otthoniakat?
Hát az attól is függ hol vagy.Melyik országban.
De pl. az én rokonaim nemrég jöttek haza látogatóba Kanadából és hoztak nekem minden fajta kanadai ajándékot(zászló,ruhák,toll,fűzet,OREO KEKSZ stb...)
Ha az USA-ban vagy akkor is hasonló dolgokat tudok elképzelni.
Én is az USA-ban élek. Csak a gyerekeknek viszek mindig valamit. Az idén majd Harley Davidsonos fölsöt kapnak. Egyet-egyet. De általában mindig valami ruhanemüt viszek.
Most komolyan kinek van pofája hazaállítani reklám tollal és zászlóval? Lesülne a képemröl a bör.
második válaszoló! sok ruhát is kaptam.de én valahogy jobban örültem a tollnak és a többi kanadás dolognak.Tudod én a kis dolgokat is megtudom becsülni.
És miből gondolod hogy a kérdező az USA-ban él?Észak Amerika nem csak az USA-ból áll.!!!!!!!!!!!!
Figyelj a legtobb ember ide csak vagyakozik, vagyis mindegy mit viszel, amig innen van, addig az illeto orulni fog neki es imadni fogja es hidd el a gesztus szamit nem az ertek, ugy mint nehany kedves korabbi valaszolonak...
A halivud blvd-on vagy venice-n rengeteg ilyen arus van ahol tollat poharat bogret, ropi perec amit szerecc es minden amcsi vagy loszi temaban van, szerintem barmit vihetsz az otthoniaknak.
Ha egy helyen veszed meg minden szuvenirt, akkor kerj kedvezmenyt es ha cash-el fizetsz altalaban adnak engedmenyt :)
Szerintem Venice-n.
A H.Blvd-on foleg LA meg Hollywood cuccokat kapni, de Venice-n talalsz S.Monica-s, California-s stb dolgokat is. Venice-n alkudtunk mi is a tulajjal es mikor a KP-t elovettuk, akkor adott engedmenyt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!