Testvérem barátnőjének van egy édi kis öccse,7 éves. Sajnos elváltak a szülők, és nem úgy élnek hogy sok mindent megkap, imádom azt a kisfiút, egy nagy csomagot szeretnék neki adni Karácsonyra, tele ajándékokkal. Mit tennétek bele?
De aranyos vagy:)Akármi is legyen benne fix, hogy fülig fog érni a szája!
Javasolnék édességeket, valami jó kakaóport, mogyorókrémet, játékot, írószereket, aminek hasznát veszi meg hát végül is mit szeret csinálni? Valami ahhoz kapcsolódó dolgot.
18 éves vagyok, de komolyan, ezt élvezem a legjobban ha ajándékokat adhatok másnak...szeretem mikor elmosolyodnak, ha meglátják mit kaptak , nekem ez okoz örömet :)
El is megyek a napokban vásárolni, szerintem veszek neki pólót is, meg ilyen apróságokat :)
Ez aranyos :)
Szerintem tőle is érdeklődhetnél meg a nővérétől is hátha tudja miknek örülne igazán.
Amúgy csoki mindenképpen legyen benne :)
Képzeljétek, már nagyjából szedtem össze pár ajándékot, de még folyamatban van a többi beszerzése :)
Eddig ami megvan egy overál,egy zsírkréta szett, színes ceruza szett, memória kártya, egy uzsonnás doboz, Tarzan mesekönyv,üvegfesték,kulcstartók,meg 2db állatos dvd :)
Majd még kell bele édesség és ha még meglátok valamit, akkor az is belekerül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!