Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hazassagban hogy oldjatok meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazassagban hogy oldjatok meg ezt a kerdest?

Figyelt kérdés
Hogy vedekeztek hogy biztos ne legyen gyerek? A tabletta ennyire megbizhatatlan? Csak azert kerdezem mert itt sokan mellette lesznek terhesek de en meg nem hallottam ilyet.
2014. okt. 7. 13:27
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
46%

A felelős gyerekvállalás számunkra nem csak azt jelenti, hogy védekezünk, ha nem szeretnénk gyereket, hanem azt is, hogy megteszünk mindent azért, hogy a már meglévőknek megpróbálunk minél tovább teljes értékű szülei lenni. Ezért aztán semmi olyat nem használunk, ami bármelyikünk egészségét (bármilyen szempontból) veszélyezteti.

Szóval ha már tutira nem akarunk több gyermeket, akkor majd gumizunk. (eddig tökéletesen bevált, 6 év alatt egyszer sem estem teherbe)

2014. okt. 7. 20:24
 22/24 anonim ***** válasza:

15-ös. miért lenne vicc, hogy kiszakad a gumi? nálunk vlt olyan, hogy egymás után 3 alkalommal szakadt (szerencsére még időben észrevettük). az állítólagos magyar átlag alapból az élmezőnyben jár (péniszhossz szempontjából), na erre dobj még rá egy laza 5 centit, és rájössz, hogy nem minden esetben olyan elképzelhetetlen, hogy valakin kiszakad :D

(persze én így sem panaszkodom :))

2014. okt. 7. 20:40
 23/24 anonim ***** válasza:

22-es, el kell keserítselek, de a szakadó gumi oka általában a szar, levegős felhelyezés.

Lehet a fiúdnak 5 centistől 40 centis néger lomposig bármi, ha bénán teszi fel, szakadni fog.

2014. okt. 7. 21:27
 24/24 anonim ***** válasza:
100 százalékos modszert nincs. Én 6 évig szedtem tablettát, ha megfelelőt választasz, semmi bajod nem lesz, még mindig ez a megbízhatobb, de csak úgy, hogyha nem hagysz ki semennyit se. Mert úgy konnyu mellette teherbe esni. 6 év után szerettunk volna babát, honapot vártunk és lett is, most már 9 hos. Most is szedek tablettát szoptatás mellett, nekem ez a biztos. Semmi bajom nincs ettől se.
2014. okt. 7. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!