Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tényleg ennyi ember dupla...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyi ember dupla módszerrel védekezik házasságban?

Figyelt kérdés
Annyiszor olvasom itt hogy a férj nem húzott gumit. Komolyan felmerül egy normális kapcsolatban, hogy átvágjuk a párunkat ilyennel. Én nő vagyok de el nem tudom képzelni, hogy gumival védekezzek hacsak egészségügyi oka nincs. Meg huszon, harmincévesen rohanjon sterilizáltatni magát a nő vagy a pasi? El nem tudom képzelni, hogy lehet normális védekezés mellett terhesnek lenni.
2014. szept. 24. 16:51
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
96%

Nem hinném. De azt azért minden felnőtt tudja, hogy nincs 100%-os módszer, csak nagyon jó. De nyilván az hibázhat, aki védekezik. Itt van a kiskutya elásva, hogy vagy bízom a házastársamban, és a folytatásban is egymás mellett állunk,

vagy jöhet az ujjal mutogatás: direkt csináltad, átvertél.

Utóbbinál lehet: rossz a kapcsolat, okkal, vagy ok nélkül bizalmatlan a "vétlen" fél. De ha ilyen gondja van, akkor jogos a kérdés: miért nem ő vigyázott?

2014. szept. 24. 17:01
 2/48 anonim ***** válasza:
93%

Mi most szimplán védekezünk (gumival amúgy, pedig semmi eü-i okunk nincs rá). De előre megbeszéltük, hogy ha "becsúszik" a gyerek, megtartjuk.

Amikor nem fért bele a baba, akkor viszont duplán védekeztünk. És az elköttetést sem tartom kizártnak később.

2014. szept. 24. 17:07
 3/48 A kérdező kommentje:
De akkor hogy van az hogy már az ötvenes években élt nők is annyira gyereket szültek amennyit terveztek pedig akkor még nem volt ilyen megbízható védekezés. Tehát akkor ha a pasi nem akar gyereket házasságban akkor védekezzen vagy abszolút ne bízzon a másikban? Mert akkor elvileg egy nő minden kapcsolatban terhes lehet, de mint tudjuk általában a tablettát szedő gimnazisták, egyetemisták nem igazán lesznek terhesek a szedése közben.
2014. szept. 24. 17:08
 4/48 anonim ***** válasza:
65%

Gondolom te a gyógyszeres védekezésre gondolsz: a mai gyógyszerek nagy részénél még az is elég, ha a nőnek a hormonrendszerében ingadozás van és máris jóval kisebb a hatékonysága. Ezen felül rengeteg különböző dolog válthatja még ki ezt. Szóval nem nehéz védekezés mellett terhes lenni.

Azt kellene végre mindenkinek felfogni, hogy nincs 100%-os védekezési módszer. Ha valaki nemi életet él benne van a pakliban, hogy terhesség lesz belőle. Csak sokan ezzel nem akarnak szembesülni.

2014. szept. 24. 17:10
 5/48 A kérdező kommentje:
Nem csak arra gondoltam de példának írtam hogyha ennyire rossz lenne a fiatal lányok, nők többsége anya lenne.
2014. szept. 24. 17:11
 6/48 anonim ***** válasza:
85%

"De akkor hogy van az hogy már az ötvenes években élt nők is annyira gyereket szültek amennyit terveztek pedig akkor még nem volt ilyen megbízható védekezés. "

Abban az időben volt Magyarországon a legtöbb hivatalos abortusz. Pedig még nagy hagyománya volt a 'házi' magzathajtó módszereknek.

7/48 anonim ***** válasza:
68%
Kérdező! Te honnan szeded ezeket az adatokat, amiket írsz?
 8/48 A kérdező kommentje:
Miért ment volna mindenki abortuszra abban az időben?
2014. szept. 24. 17:12
 9/48 A kérdező kommentje:
7. A személyes és ismerőseim tapasztalatai alapján gimis, egyetemi évek, lakókörnyezet.
2014. szept. 24. 17:13
 10/48 anonim ***** válasza:
96%

"Nem csak arra gondoltam de példának írtam hogyha ennyire rossz lenne a fiatal lányok, nők többsége anya lenne."

Gondold ezt át annak az adatnak a fényében, hogy huszonévesekkel vannak tele a meddőségi klinikák. Az orvosok még azt sem ellenőrzik a fogamzásgátlónál, hogy az illető egyáltalán képes a teherbeesésre.

2014. szept. 24. 17:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!