Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyi ember dupla módszerrel védekezik házasságban?
én úgy tenném fel:
tényelg ennyi "nő" veri át a párját azzal, hogy szedi a tabit, aztán mégsem?
mert én meg ezt látom a környezetben.
én szedem a tabit, de ezek után, ha én lennék a ffi lehet hogy még gumit is húznék, szerencsére bízik bennem a párom, és nem is szándékom átverni.
szerintem azok a pasik húznék még gumit is tabi mellé, akik láttak már ilyen átverős esetet, és hiába bíznak, a kisördög ott van
"Olyan érzés lenne mintha nem bízna bennem."
Ha ezt mondaná, nem benned nem bízna, hanem a tabletta hatékonyságában. Szerintem ma már nem ott tart a világ, hogy aki teherbe esik azt el kell venni feleségül. Az értelmes nők nem akarnak mindenáron teherbe esni valakitől, mert tudják, ha egyébként nem működik a kapcsolat, könnyen egyedülálló anyukaként találhatják magukat. A férfiakon sincs már az a nyomás, hogy akkor el kell venni.
Akik itt azt szajkózzák a "véletlenül terhes lett a nő, ő meg akarja tartani, a pasi nem" kérdéseknél, hogy a pasi miért nem húzott gumit, ha tutira akart menni, azoknál 90%-ban szerintem ugyanúgy egyoldalúan van megoldva a védekezés, csak pampognak utólag.
Különben osztom azt a véleményt, hogy a nők nagyobbik része halálra sértődne, ha a férjük benyögné nekik, hogy szedje csak a bogyót, de ő meg gumit húz, mert nem hiszi el, hogy nem veri át egy "véletlen" terhességgel. Nekem is szarul esne, hogy ennyire nem bízik meg bennem a férjem. De ha esetleg TÉNYLEG VÉLETLENÜL terhes lettem volna a fog.gátló mellett, benne fel sem merült volna, hogy nem volt véletlen. Mondjuk bennem meg az nem merülne fel soha, hogy őt átverve csináltassam fel magam, de tudjuk, hogy vannak ilyen idióta pitsák. Csak az a baj, hogy a normális nőkkel szemben is bizalmatlanok a férfiak ezek miatt az ostoba tyúkok miatt, és ez jogosan esik rosszul annak, akinek esze ágában nem lenne ilyet csinálni. Mindkét tábornak igaza van, mégsincs egyiknek sem...
N26
kicsit (nem kicsit) az az érzésem, hogy a kérdező a nagy mártír, aki annyira szereti a férjét, hogy megkíméli az óvszertől, és szedi a gyógyszert, aztán hangoztatja, hogy hű, ő a veszélyt is vállalja a párjáért.
PEdig szimplán buta szegény.
A tabletta szedését részben azért propagálják annyira, mert így kényelmesebb a férfinek. Az, hogy a nő szervezetével mit művel, nem sokakat izgat. A nőgyógyászok akár vizsgálat nélkül is is felírják a a különböző szereket.
Kifejlesztették már egyébként a férfiaknak szóló fogamzásgátlót is, csak még nem kezdhették el a tömeggyártást, mert mellékhatások miatt a férfiak nem lennének hajlandók szedni. Például libidócsökkenést, hormonális problémákat okozhat. Ja, hogy a női is? Az senkit sem érdekel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!