Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tényleg ennyi ember dupla...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyi ember dupla módszerrel védekezik házasságban?

Figyelt kérdés
Annyiszor olvasom itt hogy a férj nem húzott gumit. Komolyan felmerül egy normális kapcsolatban, hogy átvágjuk a párunkat ilyennel. Én nő vagyok de el nem tudom képzelni, hogy gumival védekezzek hacsak egészségügyi oka nincs. Meg huszon, harmincévesen rohanjon sterilizáltatni magát a nő vagy a pasi? El nem tudom képzelni, hogy lehet normális védekezés mellett terhesnek lenni.
2014. szept. 24. 16:51
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:
10. Én a védekezésről írtam nem a teherbeesésről.
2014. szept. 24. 17:16
 12/48 anonim ***** válasza:
80%

"Miért ment volna mindenki abortuszra abban az időben?"

Abortuszok száma Magyarországon

1960-ban 162 160 db

1968-ban 201 096 db

2012-ban 36 175 db

Csak összehasonlításként. És mint írtam akkoriban még nagy divatok voltak az angyalcsináló bábák, akik nem vezettek statisztikát.

2014. szept. 24. 17:17
 13/48 A kérdező kommentje:
12. Ismerek idős embereket akiknek nem volt abortuszuk abban az időben, és ellene vannak nekik pedig 2-3 gyerekük van. Szóval ne általánosíts hogy a legtöbb ilyen nő megszabadult a gyerektől.
2014. szept. 24. 17:21
 14/48 anonim ***** válasza:
95%
Nem általánosítok ezek hivatalos adatok.
2014. szept. 24. 17:23
 15/48 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem meg sok esetben csak ezt mondják,mert egyszerűbb mint az igazat,hogy annyi pénzünk sem volt hónap végén hogy védekezzünk vagy elfelejtettem bevenni a gyógyszert és hát ezért van gyerekük.

Ennél sokkal jobban hangzik, hogy hát jönni akart,mintha akarna is valamit az a gyerek akkor.

Meg milyen lenne bevallani, hogy hülyék vagyunk védekezni de gyereket felelősséggel tudjuk nevelni körberöhögné mindenki.

2014. szept. 24. 17:31
 16/48 anonim ***** válasza:
89%
Az ötvenes évek védekezési módszere az óvszer volt. Nem volt még tabletta. Nagyapáinkba talán kevesebb önzés szorult, illetve nemigen válogathattak.
2014. szept. 24. 17:31
 17/48 anonim ***** válasza:
45%
Ja és sokszor pont 3 éves korra amikor lejár a nőnek a gyes, csúszik be "véletlenül" a gyerek. Ennyi véletlen a világon nincs.
2014. szept. 24. 17:32
 18/48 anonim ***** válasza:
90%

Én nagyon sok házaspárt ismerek, akik gumival védekeznek. Először meglepődtem, de igazuk van.

Sokáig szedtem gyógyszert, a biztonsággal nem volt gond, én ezt tartom a legbiztonságosabb módszernek, de minden bajom lett tőle, amikor abbahagytam teljesen felborult a testem működése. Már egy éve küzdök mindenféle nőgyógyászati gonddal.

Ha visszamehetnék az időben, akkor sose kezdeném el szedni! Inkább a gumi még tartós kapcsolatban is.

Másik kérdésnél írta már valaki, hogy most már olyan gumik vannak, hogy nem is lehet érezni.

2014. szept. 24. 17:33
 19/48 anonim ***** válasza:
89%
Mégis mi a bajod a gumival? :O
2014. szept. 24. 17:45
 20/48 anonim ***** válasza:

ma 17:11

Igazad van! Valóban rengeteg abortusz volt akkoriban!

2014. szept. 24. 17:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!