Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyi ember dupla módszerrel védekezik házasságban?
"Miért ment volna mindenki abortuszra abban az időben?"
Abortuszok száma Magyarországon
1960-ban 162 160 db
1968-ban 201 096 db
2012-ban 36 175 db
Csak összehasonlításként. És mint írtam akkoriban még nagy divatok voltak az angyalcsináló bábák, akik nem vezettek statisztikát.
Szerintem meg sok esetben csak ezt mondják,mert egyszerűbb mint az igazat,hogy annyi pénzünk sem volt hónap végén hogy védekezzünk vagy elfelejtettem bevenni a gyógyszert és hát ezért van gyerekük.
Ennél sokkal jobban hangzik, hogy hát jönni akart,mintha akarna is valamit az a gyerek akkor.
Meg milyen lenne bevallani, hogy hülyék vagyunk védekezni de gyereket felelősséggel tudjuk nevelni körberöhögné mindenki.
Én nagyon sok házaspárt ismerek, akik gumival védekeznek. Először meglepődtem, de igazuk van.
Sokáig szedtem gyógyszert, a biztonsággal nem volt gond, én ezt tartom a legbiztonságosabb módszernek, de minden bajom lett tőle, amikor abbahagytam teljesen felborult a testem működése. Már egy éve küzdök mindenféle nőgyógyászati gonddal.
Ha visszamehetnék az időben, akkor sose kezdeném el szedni! Inkább a gumi még tartós kapcsolatban is.
Másik kérdésnél írta már valaki, hogy most már olyan gumik vannak, hogy nem is lehet érezni.
ma 17:11
Igazad van! Valóban rengeteg abortusz volt akkoriban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!