Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tényleg ennyi ember dupla...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyi ember dupla módszerrel védekezik házasságban?

Figyelt kérdés
Annyiszor olvasom itt hogy a férj nem húzott gumit. Komolyan felmerül egy normális kapcsolatban, hogy átvágjuk a párunkat ilyennel. Én nő vagyok de el nem tudom képzelni, hogy gumival védekezzek hacsak egészségügyi oka nincs. Meg huszon, harmincévesen rohanjon sterilizáltatni magát a nő vagy a pasi? El nem tudom képzelni, hogy lehet normális védekezés mellett terhesnek lenni.
2014. szept. 24. 16:51
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem senkivel szemben nincs ellenszenv. Senki nem akar meggyőzni senkit, mindenki a saját testéért felelős.

38.: :) Engem a főváros egyik legjobb nőgyógyásza kezel, 19 éves koromtól, 10 éven át írta a gyógyszert. Ha ragyásodtam, váltottunk. Mint írtam, policisztám lett, ami elmúlt, amikor abbahagytam a gyógyszert, írtam azt is, hogy persze, hát megszűnt a hormonszedés. Mindegy.

Tavaly, 33 évesen megkérdeztem tőle, ha lánya lenne (fia van) írna fel neki foggátlót? Azt mondta nem, majd kimutatott az ablakon, egyenesen a parkolóba, ahol ott állt a benga nagy autója, rajta az én régi foggátlómat gyártó gyógyszercég logója. Baromira zavarban volt és széttárta karját. Életem egyik legfurcsább, legszürreálisbb élménye volt. Nagyon rossz érzéseket kelt bennem ez az egész, gyomortájékit.

Én azt kívánom minden gyógyszer szedőnek, hogy SOHASOHA ne legyen semmilyen egészségügyi problémája, de ha ne adja az Isten, bármi mégis felmerülne, jusson eszükbe, hogy esetleg ez a cucc is lehet a hunyó.

2014. szept. 24. 21:58
 42/48 anonim ***** válasza:
96%

41-es vagyok, eszembe jutott még valami. Én pl. azért szedtem gyógyszert mert eszméletlenül erős menstruációs fájdalmaim vannak. Olyan igazi hányós, ájulós. A gyógyszer erre megoldást jelentett, de amikor abbahagytam, olyan erőssé fokozódott kb 1 éven át a havi fájdalom, hogy sokszor mentőt kellett hívni. Kérdezgettem a nőgyógyászom, a háziorvosom, gyógyszerészeket, hogy mit ajánlanak. Kipróbáltatták velem a algopyrin M-től a lórugás fájdalomcsillapítóig mindent. Nagyon rosszul voltam ezektől a fájdalomcsillapítóktól:cseberből-vederbe. Elkezdtem pár éve guglizni, mi ez és merre. Valahol ráakadtam, hogy tök egyszerű, egy héttel a menstruáció előtt cinket kell szedni, azaz havonta egy hetes kúrát tartani. Láss, csodát, teljesen elmúlt a fájdalmam.

Közöltem a felfedezésemet a nőgyógyászommal (az ország tényleg egyik legjobb orvosa), azt felelte: ja, igen, ő is olvasott már ilyen tanulmányokat, de nincs orvosilag hitelesítve. Nincs. Miért nincs? Mert egy gyógyszergyártó sem támogatná az ilyen irányú kutatásokat.

Nem vagyok egy biomaca, de bakker, ökölbe szorul a kezem, belegondolva, mi szaaart etetettek meg velem másfél év alatt.

2014. szept. 24. 22:10
 43/48 anonim ***** válasza:
11%

Nem, egy normális kapcsolatban nem merülhet fel hogy átvágjuk a partnerünket gyerek kérdésben. Ez a leggusztustalanabb dolog és nem vezet semmire, hiszen ha nem akart gyereket, de valahogy mégis lesz, úgyis elhagy a francba. Ekkora dologban becsapni a másikat, gáz.

Számomra is elképzelhetetlen hogy hosszú kapcsolatban gumival szórakozzunk. Elveszik a spontaneitás, én is érzem hogy ott van és nem szeretem, sőt még drágább is lenne ennyi alkalomnál. A gyógyszer 7500 3 hónapra, azért már elég jó áron van. 7 éve szedem és két évente vérképet csináltatok amiből kiderül hogy semmi bajom tőle.

l24

2014. szept. 25. 07:46
 44/48 anonim ***** válasza:

Felelős védekezés nem múlhat csak 1 emberen, aki jellemzően a nő. Akik nem akarnak gyermeket, duplán védekeznek, vagy megtartják a kicsit, ha létrejön mégis.

Felelőtlen emberek pedig abortuszra mennek.

2014. szept. 25. 08:04
 45/48 anonim ***** válasza:

# 38/44

Ezt te ilyen jól tudod akkor linkelj már róla valami hivatalosat de ne fárassz ilyen bors meg hasonló hírekkel.

2014. szept. 25. 16:25
 46/48 anonim ***** válasza:

Mint írtam, nem történt hivatalos orvosi kutatás ezügyben, bár konferenciákon megemlítették. Én tényleg tudom, mert kipróbáltam és nekem használt, de tessék, gugli a barátod:

[link]

2014. szept. 25. 16:28
 47/48 anonim ***** válasza:
Ja, és fárasszon téged a radai rosseb, ha nem hiszel a legyekenek, szedjél fájdalomcsillapítót... kit érdekel?!:)
2014. szept. 25. 16:30
 48/48 anonim ***** válasza:
oké, ezt benéztem, azt hittem a cinkre reagáltál, de nem a foggátlóra. A lényeg ugyanaz, szedjél hormont... kit érdekel?!:)
2014. szept. 25. 16:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!