Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hazassagban hogy oldjatok meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazassagban hogy oldjatok meg ezt a kerdest?

Figyelt kérdés
Hogy vedekeztek hogy biztos ne legyen gyerek? A tabletta ennyire megbizhatatlan? Csak azert kerdezem mert itt sokan mellette lesznek terhesek de en meg nem hallottam ilyet.
2014. okt. 7. 13:27
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
61%

Mi óvszert használunk

Én vagyok a nő, és sosem szednék tablettát, meg a párom se nagyon engedné, még ha akarnám se

2014. okt. 7. 13:33
 2/24 anonim ***** válasza:
57%
Nálunk is így van, mint az elsőnél, a párom nem engedné a tabit, van pár ismerősünk, akiknek egészségügyi problémáik lettek tőle, és emiatt nagyon félt engem.
2014. okt. 7. 13:35
 3/24 csabika1971 ***** válasza:
63%

Tabletta esetében is becsúszhat a baba, hatásossága 95%.

A gumi meg elszakadhat.

Ezeken kívül vannak más lehetőségek is.

De mindegyiknél meg van a kockázati tényező.

Nektek közösen kell megbeszélni milyen fogamzásgátlás mellett döntötök. Mert mindegyik mellett és ellen is szólnak érvek. És ti tudjátok melyik megoldás a nektek a legmegfelelőbb.

2014. okt. 7. 13:41
 4/24 anonim ***** válasza:
53%
Dettó.
2014. okt. 7. 13:41
 5/24 anonim ***** válasza:
55%
Lehet, hogy hülyének fogtok nézni, de mi tablettával és óvszerrel is védekezünk. Régebben csak óvszerrel védekzetünk és nekem eléggé rendszertelen a menstruációm, szóval ha késett pár napot, akkor tisztára gyomoridegem volt, hogy csak késik vagy esetleg baleset történt. Ez elkerülendő, döntöttem úgy, hogy tablettát is szeretnék szedni. Természetesen előtte megbeszéltem ezt a párommal és ő elfogadta, hogy így szeretném. A másik ok pedig az, hogy most már olyan korban vagyok (közel a 30-hoz), hogy ha becsúszna egy baba, akkor nem vetetném el, de babát még nem szeretnék, egy abortuszt viszont nem élnék túl lelkileg.
2014. okt. 7. 13:49
 6/24 anonim ***** válasza:
78%
Én fogamzásgátló tablettát szedek évek óta, de szerencsére semmilyen problémám nincs tőle, és baba sem csúszott be. 1-2 év múlva tervezzük a babát, előtte fél évvel szeretném majd abbahagyni.
2014. okt. 7. 13:53
 7/24 anonim ***** válasza:
83%
Tablettát szedek. Az ismeretségi körömben soha sehol nem csúszott be mellette baba es nekem se volt vele semmi problémám. Ha pedig betöltöm a negyvenet, akkor a ferjem elkotteti magat.
2014. okt. 7. 13:56
 8/24 anonim ***** válasza:
80%
spirál.
2014. okt. 7. 13:57
 9/24 anonim ***** válasza:
98%
Hüvelygyűrűt használok már vagy 7 éve. Csak akkor lettem terhes, amikor akartuk és abbahagytam a használatát.
2014. okt. 7. 13:58
 10/24 anonim ***** válasza:
35%

Tabletta és óvszer együtt a legbiztosabb, így mindkét fél védekezik, és nem lehet a nőnek felhánytorgatni azt, hogy tuti direkt esett teherbe.

A tabletta pearl indexe 0.1-0.5, vagyis ezer nőből 1-5 esik teherbe egy évben tablettaszedés mellett. Ma Magyarországon mondjuk egymillió nő védekezik tablettával, az éves szinten 5ezer olyan terhesség, ami tablettaszedés MELLETT jött létre.

2014. okt. 7. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!