Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » El kellene válni, ha ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El kellene válni, ha ennyire elbeszélünk egymás mellett? Nagyon összevesztünk, elment.

Figyelt kérdés

Már egy ideje súlyos problémákkal küszködünk, sok a félreértés, a meg nem értés, a sérelem. Nemrég a válás is szóba került. Egy hete beszélgettünk egy nagyot, szépen el tudunk mondani a problémáinkat, és megegyeztünk, hogy adunk még esélyt magunknak, és mindketten megpróbálunk odafigyelni jobban a másikra.

Az elmúlt egy hát csodálatos volt. Nagyon szépen voltunk együtt, kicsit felizzott megint az, ami hiányzott, és mindketten igyekeztünk.

Ma este készítettem a vacsorát, már minden össze-vissza volt, a 20 hónapos kisfiúnk meg már nyűgösködött, hogy éhes. Próbáltam sietni, és már csak a tartármártást kellett megcsinálnom, kisfiam meg láb alatt. Megkértem, hogy legalább addig vigyázzon a kicsire, amíg ezt összedobom, és megvagyok. Kb. egy perc múlva azt látom, hogy a kicsi ül a pultnál, kezében egy éles kés, amit pont a nyaka felé tart és hadonászik vele, férjem meg sehol. Úgy ugrottam oda, és vettem ki a kezéből, ő meg akkor jött ki a szobából. Nekem eldurrant az agyam, és rákiabáltam, hogy hol voltál? Mondta, hogy bevitt valamit a szobába. Ideges lettem, és mondta, hogy ennyit nem lehet rábízni. Erre ő kiakadt, hogy milyen hangnemben beszélek vele. Na ott bennem kiakadt a biztosíték, és - amit most mmár nagyon bánok, hogy a gyerek előtt - de kiabáltam.

A közös vacsorából semmi nem lett. A gyereket megetettem, megfürdettem, közben ő nyomta a hátamba bele, hogy ő kiteszi értem a lelkét, én meg ennyire vagyok hálás, hogy így beszélek vele, egész héten a kedvemben akart járni, én meg napok óta arrogáns vagyok. Akkor már nagyon fent volt a pumpám, és hiába kérdeztem, hogy miben voltam arrogáns, nem válaszolt, csak hajtoatta, hogy így beszéltem vele most is, én meg már majdnem sírtam, hogy a gyerek életét veszélyeztette, és 2 percet kértem tőle, hogy figyeljen rá. És ha neki ennyire sz@r velem, hogy én is a lelkemet kitettem a héten, és tegnap pl. tök szerelmesen aludtam el egy gyönyörű családi vasárnap után, ő mégis arrogánsnak tart, akkor jobb, ha tényleg hagyjuk ezt az egészet.

Mire kijöttem a fektetésből, elment. Írt egy sms-t, hogy a héten költözik.

2014. okt. 6. 21:13
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%

20+ Ja és ha egyedül keverek valamit, akkor nyilván jobban figyelek a gyerekre is, vagy nem állok be háttal, de szerintem ha odaadod az apjának, aki elméletileg vele foglalkozik, akkor nem fogsz forogni mint a ringlispíl, hogy vajon kitette-e oda neked egy szó nélkül, mert arra gondolsz, hogy

1. csak van annyi esze, hogy nem vagy legalább szól.

2. kibír vele pár percet.

2014. okt. 7. 12:32
 22/37 anonim ***** válasza:
25%

A te életed patyolattiszta és hibátlan,

nem az, de nem szülök egy alkoholistának, bízva, hogy majd megváltozik

2014. okt. 7. 12:51
 23/37 anonim ***** válasza:
100%

Nem szép ezt mondani, de ez ennyi volt.. Jöhet a bíróság, a per, a vagyonmegosztás. A Gyermeket az anyának szokták ítélni.

Az elején nem lesz egyszerű, támaszkodj a szüleidre, barátaidra ha szükséges. Legalább (a bajban) kiderül ki a jó barátod.

Ilyenkor még előjön a:

- próbáljuk meg még egyszer

- adj még egy esélyt

- soha többé nem iszok

stb.

Akkor is tud bizonyítani, ha nem a férjed.

Sajnálom, hogy ez van Nálatok, de figyelembe kell vedd azt, hogy mit akarsz a jövőben Magadnak és a kicsinek!

2014. okt. 7. 13:00
 24/37 anonim ***** válasza:
83%

"nem az, de nem szülök egy alkoholistának, bízva, hogy majd megváltozik"

Másik kérdéshez menjél ez nem az. A kérdező nem egy alkoholistának szült legjobb tudomása szerint. A válaszod ott megalapozott, ahol évek óta iszik az illető és mindig. Ráadásul a terhesség előtt egyáltalán nem volt vele baj, és utána is rövid időre olyan helyzetben. Mivel meg is oldódott és kilábalt belőle, joggal gondolta a kérdező, hogy minden rendben lesz. Nem egy olyan alakról volt szó, aki nap mint nap évek óta a kocsmában hagyja minden pénzét. Egy házasságban a felek nem szedik azonnal a sátorfájukat, ha a másiknak gondjai kezdenek lenni, mivel először megpróbálják megoldani, ami nekik sikerült is eddig.

2014. okt. 7. 13:38
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
11,12.! Ha a rosszint ölne, már nem élnétek.
2014. okt. 7. 15:37
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
Rosszindulat *
2014. okt. 7. 15:37
 27/37 anonim ***** válasza:
0%

hát kérdező, így mindjárt másképp fest az egész dolog. Leírhattad volna már az elején, hogy alkoholista a férjed. Fontos tényező.

De ezt tudva, már nem értem amit írtál "...és tegnap pl. tök szerelmesen aludtam el...." Hogy a f@nébe lehet szerelmesnek lenni egy alkoholistába?

2014. okt. 7. 20:51
 28/37 anonim ***** válasza:
71%
Egész életében kétszer volt egy-egy rövid időre olyan, hogy eljárt és iszogatott és mindjárt alkoholista, meg a kérdező hülye, hogy szül neki, meg megtűri? Tessék nem tűri meg, mert előfordult harmadjára is, hogy inni kezdett és bántotta, így válik is. Ti értelmezitek, amit mond? Csak írogatjátok neki, hogy milyen hülye, hogy alkoholistával van.
2014. okt. 7. 21:08
 29/37 A kérdező kommentje:

Nagyon régen nem volt ilyen jellegű problémánk. Hónapokig egyáltalán nem ivott, azóta meg mértékkel, 1 sör mondjuk, ha kimegyünk szórakozni. Komolyan abban bíztam, hogy túljutott a problémán.

Persze ma már jött azzal, hogy felkeres szakembert és minden meg fog tenni értünk, mert nem veszíthet el minket. Az a szörnyű, hogy a kisfiam odavan érte...

2014. okt. 7. 21:10
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
1 hét alatt nem lehet megváltani a világot... ti már nem szeretitek egymást ne erölködjetek.
2014. okt. 8. 08:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!