Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudtam, hogy az öcsém felesége fogamzásgátlót szed, miközben állítólag teherbe akar esni. Szóljak a testvéremnek?
Már 1 éve próbálkoznak, az öcsém volt már kivizsgáláson is. Nagyon kivan, szerinte az ő hibája, hogy nem lesz terhes a felesége.
Hogyan mondjam el neki? Tudom, hogy nagyon szerelmes, de mégsem élhet hazugságban.
Ennyi agyatlant egyrakáson. Neki nincs köze az életükhöz, akkor nektek mi közötök van a körülményekhez meg a történethez? Adott egy ügy, gyereket akar egy férfi , nem lesz , a nő fog.gátlót szed amiről nem tud a férj -> de magát ostorozza. Ez kiderül egy kívülálló számára. Mit tennétek?
ENNYI! A többihez az ég világon semmi közötök, menjetek jósnak ha ilyen szuperlátnokok vagytok.
jaj istenkém, én is kaptam egy hónapra fogamzásgátlót, pedig gyereket akartunk...csak, hogy újra induljon a menstruációs ciklusom...
Mégsem gondolta a férjem, hogy átb---szom, és nem is kötöttem senki orrára!
51!
Adott egy házaspár es a ferj nővére, akik eskuvore mennek es egy szobában vannak elszállásolni. Mar itt eleve bukik a sztori, mert egy házaspárt se szétválasztani, se harmadik személlyel egybe tenni nem fognak. A szoba, akar ismerős altal felajánlott, akar hotelszoba nyilvan volt használva mas altal is. Áruld mar el nekem, hogy ha egy idegen helyen találsz bármit, akkor rögtön arra következtetsz, hogy az a szobatarsade? A kerdezo egy kamu történetet adott elo.
Ha picit gondolkodik, meg hihetove is lehetett volna tenni, de nem, o ilyen kis butuska, abszolút nem életszerűen álmodta meg.
Rohadtul nem érdekel hol bukik a sztori, ez egy KAMUoldal. Szerinted miért van az első helyezetteknek a toplistán kérdésből milliónyi pontja?
Itt 10-ből 9 kérdés kamu, de neked nem az a dolgod, hogy ezt megállapítsd, hanem, az hogy válaszolj, hogy majd aki később jön és pont ugyanez a gondja csak nem " egyértelmű kamusztorival" az el tudja olvasni és megnézni más mit csinál. De sokaknak ez marha magas.....
"Adott egy házaspár es a ferj nővére, akik eskuvore mennek es egy szobában vannak elszállásolni. Mar itt eleve bukik a sztori, mert egy házaspárt se szétválasztani, se harmadik személlyel egybe tenni nem fognak."
Ez hülyeség nálunk is volt ilyen. Vendégeket a család szállásolta el,és volt 2 pár együtt volt anya gyerekkel, apa másik szobába,volt anyós párral is. Nem nyaralnak basszus hanem egy éjszakát alszanak ott lakodalom után.
Köszönöm a válaszokat. Beszéltem a sógornőmmel. Először megígérte, hogy beszél a bátyámmal, aztán pár nappal később már fenyegetőzött, hogy megbánom ha szólok neki.
Elmondtam a bátyámnak akkor, amikor a felesége is ott volt. Nem tagadta. Azt mondta a bátyámnak, hogy nem akar több gyereket, azt hitte ha nem jön össze a közös baba, majd a meglévőket fogja sajátjaként szeretni a testvérem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!