Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudtam, hogy az öcsém felesége fogamzásgátlót szed, miközben állítólag teherbe akar esni. Szóljak a testvéremnek?
Már 1 éve próbálkoznak, az öcsém volt már kivizsgáláson is. Nagyon kivan, szerinte az ő hibája, hogy nem lesz terhes a felesége.
Hogyan mondjam el neki? Tudom, hogy nagyon szerelmes, de mégsem élhet hazugságban.
Egy idegen helyen találtál egy fiókba fogamzásgátlót, és biztosra veszed, hogy az övé? Meg is kérdezted tőle, hogy így van e?
Amúgy én sem nézném el szó nélkül, ha tudom, hazudnak a testvéremnek. De először biztosnak kellene lenned benne, hogy így van.
Kényes téma, mert úgy gondolom, ugyanúgy aljasság önkényesen, a másik tudta nélkül, az akarata ellenére szedni a fogamzásgátlót, mint ugyanígy elhagyni.
A gyerekvállalás két ember közös felelőssége, mindkettő életét megváltoztatja és ilyen durván átejteni a másikat egy olyan ügyben, ami az egész életére komoly, a lehető legkomolyabb hatással lesz, nagy hiba.
Ha ebben a kérdésben a két fél egyáltalán nem tud megegyezni, mindkettőjüknek más az életcélja, akkor akármennyire fáj, inkább el kell engedni egymást.
Én nagyon is megértem, hogy aggódsz a testvéredért, én is aggódnék.
Szinte mindig azt mondom, hogy két felnőtt ember életébe nem kell beleavatkozni, oldják meg ők maguk, az ő dolguk.
Ezt valahogy mégis kivételnek érzem.
De szerintem ne az öcséddel beszélj először, hanem a sógornőddel, mondd meg neki, hogy ilyen és ilyen körülmények között véletlenül megtaláltad a fogamzásgátlóját (már ha valóban az övé) és nem tudod mire vélni, hiszen úgy tudod, gyereket szeretnének.
Ha valóban igaz, hogy szedi, akkor mielőtt elmondom a tesómnak, megadnám a nőnek a lehetőséget, hogy ő mondja el, ők tisztázzák maguk közt.
Na jól van, bonyolódsz a történetbe.
1. Kivizsgáláson 2 ember vesz részt, ha nem jön a család életébe a baba. Nem elég csak az öccsnek elmenni.
2. Vannak olyan betegségek, amik kezelésekor szigorúan tilos teherbe esni, és ilyenkor kap fogamzásgátlót a nő. Te tisztában vagy azzal, hogy milyen egészségügyi állapotban van a sógornő? Nyilván nem.
3. Fogkefét nem éjjeliszekrény fiókjába szoktunk tenni, hanem a fürdőbe.
4. Mivel ez egy külön család, nem látsz bele az életükbe. Ha nagyon kotnyeleskedni akarsz, akkor először a sógornőt kérdezd meg, hogy az övé-e. Meglepő választ kaphatsz!
1. az öcséd egy hülye. És nem azért mert átverik, hanem mert nálad bőg.
2. ha annyira hazug a nő, nyilván nem a fiókban tartaná, ahol a tesód is megtalálhatná.
feltételzted, hogy az ő fiókjában van a fogkeféd?
Szerintem találj ki jobbat.
Az öcsém önként ment el kivizsgálásra úgy fél éve, hogy megnyugtassa magát. Az fel sem merül benne, hogy a felesége miatt nem jön össze a baba.Együtt nem voltak orvosnál a problémával.
Az esküvő 1 hete volt. Egy közös rokon esküvője. A gyógyszeren rajta van a neve. Nem tudom, miért hagyta elől, de elég részeg volt, gondolom ezért.
Aki a kérdésre válaszolt (max 3 ember) annak köszönöm. A többieknek kívánom, hogy ugyanúgy támadja hátba őket a szerelmük, mint a testvéremet a felesége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!