Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megtudtam, hogy az öcsém...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtudtam, hogy az öcsém felesége fogamzásgátlót szed, miközben állítólag teherbe akar esni. Szóljak a testvéremnek?

Figyelt kérdés

Már 1 éve próbálkoznak, az öcsém volt már kivizsgáláson is. Nagyon kivan, szerinte az ő hibája, hogy nem lesz terhes a felesége.

Hogyan mondjam el neki? Tudom, hogy nagyon szerelmes, de mégsem élhet hazugságban.

2014. szept. 27. 15:15
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
64%
Én először rákérdeznék a dologra a feleségnél,aztán ha továbbra sem akarja elmondani tesómnak,akkor megmondanám én. Nyilván nekem semmi közöm az ő családi életükhöz,de hogy valaki kvázi ilyen kétségbeesésbe hajszolja,azt tuti nem hagynám!
2014. szept. 27. 18:35
 42/62 anonim ***** válasza:
96%
A fiókán nagyon besírtam :D
2014. szept. 27. 19:10
 43/62 anonim ***** válasza:
97%

Azert tobbszorosen is kamu gyanus: adott egy hazaspar, akit vagy kulontesznek es hugi kerul egy szobaba a feleseggel, vagy harmasban,a ferjjel egyutt kapnak egy szobat. - Egyik sem eletszeru. A feleseg leissza magat es azt se tudja, hova teszi a fogamzasgatlojat - amit egyebkent titokban szed, tehat az egyetlen elkepzelheto hely a tarolasara a kezitaskaja. Mindemellett meg a nevet is rairja, mert nyilvan olyan hulye, hogy azt is elfelejti.

kerdezo, ha legkozelebb kamuzol, picit jobban gondold at a tortenetet.

2014. szept. 27. 19:15
 44/62 anonim ***** válasza:
80%
És honnan tudod, hogy fogamzásgátló volt, az pedig, hogy rá volt írva a neve, hova? Miért írná rá valaki? Még soha nem írtam rá semmilyen gyógyszerre a nevem.
2014. szept. 27. 19:21
 45/62 anonim ***** válasza:
67%

rá volt írva a neve a bárki által megtalálható, titkos gyógyszerre.

És mindenki hülye rajtad kívül, mi?

2014. szept. 27. 20:33
 46/62 anonim ***** válasza:
35%

Szövegértés IQ bajnokok!!!

A gyógyszer neve volt a dobozon, nem a sógornőé!

2014. szept. 27. 21:04
 47/62 anonim ***** válasza:
75%
Es teszem azt a Yasminelle tabletta csak a sógornoe lehet utolso???
2014. szept. 27. 21:08
 48/62 anonim ***** válasza:
27%
Hát ha mondjuk a sógornő volt egy egyetlen nő a szobában, akkor elég valószínű.. Valószínűleg nem az öcs szedi, és nem is a kérdező.
2014. szept. 27. 21:29
 49/62 anonim ***** válasza:
85%

És most őszintén: ha te titokban szednél egy gyógyszert, biztos beletennéd egy ilyen alkalommal a fiókba, hogy éjjel jó látványosan mindenki előtt kelljen bevenni ugye?

Még véletlen sem a táskádban, tárcádban, zsebedben, retikülödben, tamponosdobozodban, fene tudja miben tartanád, hogy egyedül, sunnyogva beszedhesd a wc-n ülve?

2014. szept. 27. 22:00
 50/62 anonim ***** válasza:
12%
Természetesen rejtegetném. De a hibafaktor mindig adott. De kinek fáj, ha az öcs tudomására jut a gyanú, és mondjuk elhívja magával a nőt egy vizsgálatra, hogy miért nem sikerül a közös gyerek? Vagy megtudnak valamit, vagy lebukik a nő. Mindkettő előrelépés. Egyébként pedig így elég kereknek tűnne a történet, én is ismertem 2 párt, ahol a nő így tartotta maga mellett a férfit, mert nem akart másodikat szülni.
2014. szept. 27. 22:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!