Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudtam, hogy az öcsém felesége fogamzásgátlót szed, miközben állítólag teherbe akar esni. Szóljak a testvéremnek?
Már 1 éve próbálkoznak, az öcsém volt már kivizsgáláson is. Nagyon kivan, szerinte az ő hibája, hogy nem lesz terhes a felesége.
Hogyan mondjam el neki? Tudom, hogy nagyon szerelmes, de mégsem élhet hazugságban.
Kérdező, folyton kikerülted, amit írtam.
Bizonyos esetekben, bizonyos betegségeknél TILOS TEHERBE ESNI. Ilyenkor fogamzásgátlót ír fel az orvos.
Mennyire tartod ésszerűnek, hogy ha titkolná az öcséd elől, akkor vinné magával a gyógyszert, ráírva a nevét? És nem mondjuk vitaminosdobozba átrakva, hogy ne legyen egyértelmű?
Kérdező, higgadj már le! Milyen ciki lesz már, amikor kiderül, hogy az öcséd tud róla, mert a felesége valami miatt más kezelést kap, te pedig égsz, mint a Reichstag!
Igen, egyszer kiderül majd, de lehet, hogy csak vagy tíz év múlva. Addig pedig lehet, a srác abban a hiszemben él, hogy akármennyire is vágyik gyerekre, neki soha nem lehet. Hogy ez milyen hatással lesz az életére, milyen törést okoz benne, az meg pláne, hogy ha akkor derül ki, hogy minden hazugság volt, mikor már kifutottak az időből, abba belegondolni is rossz.
Persze lehet, hogy valami más gyógyszer volt, vagy valaki másé, vagy akkor még szedte, de már nem, vagy bármi.
De ha valóban igaz, egy ilyen jellegű átverésről van szó, akkor nem helytálló, hogy majd ők lerendezik, hiszen a férfi semmit nem tud lerendezni, mert halvány fogalma sincs arról, hogy mi történik a háta mögött.
Viszont nem árt az óvatosság, mert ha nem így történt az egész, hanem valami más ok van a háttérben, amire van értelmes magyarázat, akkor meg kár befeketíteni a nőt. Ezért kell inkább először vele beszélni erről.
Mondjuk valószínű, hogy így is, úgy is sértődés lesz belőle.
"
Bizonyos esetekben, bizonyos betegségeknél TILOS TEHERBE ESNI. Ilyenkor fogamzásgátlót ír fel az orvos. "
De hülye vagy! Benne van a kérdésben, hogy próbálkoznak a gyerekkel. Ha nem lehetne gyerek betegség miatt, akkor nyilván tudná a férfi is, és nem menne saját magát kivizsgáltatni, és nem lenne szomorú, hogy nem jön a baba, hiszen tudná, hogy a nő szedi a fogamzásgátlót.
Kérdező, én biztos megemlíteném a testvéremnek a történteket.
Ha a nő valóban betegség miatt szedi, aminek ebben a helyzetben a valószínű szánalmasan alacsony, akkor kinek árt a kérdező, ha ártatlanul megkérdi az öccsét, hogyhogy fogamzásgátlót szed a neje, ha babázni akarnak?
Azokat a válaszadókat kérdem, akik kitartanak emellett az agybeteg elmélet mellett: szerintetek, ha betegség miatt szedi, és tud róla a férje (mert miért ne tudna???), akkor miért járna a nővéréhez kiborulva, hogy nincs gyerek? Nem érzitek, hogy ez az elmélet marhára nem állja meg a helyét több szempontból sem?
Ha úgy van ahogy írtad, én szólnék. Lehet, hogy a nőnek elég már a két gyerek és nem akar harmadikkal vesződni, de az is lehet, hogy csak várni akar még.
Azzal viszont vigyázz, hogyan mondod meg, mert bizonyítani ezt sosem fogod tudni (hacsak a lakásukban nem találjátok meg a gyógyszert).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!