Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megtudtam, hogy az öcsém...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtudtam, hogy az öcsém felesége fogamzásgátlót szed, miközben állítólag teherbe akar esni. Szóljak a testvéremnek?

Figyelt kérdés

Már 1 éve próbálkoznak, az öcsém volt már kivizsgáláson is. Nagyon kivan, szerinte az ő hibája, hogy nem lesz terhes a felesége.

Hogyan mondjam el neki? Tudom, hogy nagyon szerelmes, de mégsem élhet hazugságban.

2014. szept. 27. 15:15
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
86%

"Együtt voltunk esküvőn, egy szobában voltunk elszállásolva, akkor találtam meg."

Mind a hárman? Mókás.

2014. szept. 27. 15:33
 12/62 anonim ***** válasza:
53%

Milyen egy draga joindulatu emberke vagy es csak ugy megtalalsz dolgokat veletlenul..... Nahát....

Szereted kavarni a kakaót...

Irigy vagy?

2014. szept. 27. 15:35
 13/62 anonim ***** válasza:
63%

Kivizsgálásra mindig 2 ember megy, mert nem az adott ember meddő, hanem a pár.

Kamu.

2014. szept. 27. 15:36
 14/62 anonim ***** válasza:
29%
Sőt,adj nekik lyukas kotonokat ajándékbA!!!!!
2014. szept. 27. 15:39
 15/62 A kérdező kommentje:

Szóval ti hagynátok, hogy a testvéretek hazugságban éljen?

Mire lennék irigy? Hogy egy éve hazudik a férjének?

A kivizsgálást nem orvos kérte, az öcsém kezdeményezte.

2014. szept. 27. 15:42
 16/62 A kérdező kommentje:
Egy idegen helyen voltunk. Nem kutakodtam, csak nem emlékeztem hová tettem a fogkefém, ezért kinyitottam a fiókokat. Nem volt "én fiókom" meg "ő fióka".
2014. szept. 27. 15:43
 17/62 anonim ***** válasza:
62%

Én biztos szólnék, testvéremből hülyét csinálni biztos nem engednék.

Nő eltartatja magát meg más költ a testvéremmel és még át is veri,hát tudod mikkor.

2014. szept. 27. 15:44
 18/62 anonim ***** válasza:
78%

"Nem volt ő fióka" ????

Senki sem állította, hogy a sógornőd egy kismadár! :D

2014. szept. 27. 15:47
 19/62 anonim ***** válasza:
76%
Ha titokban szed fogamzásgátlót,nem fogja kirakni a fiókba,főleg nem a közös fiókba.Ki lakott még a szobában?
2014. szept. 27. 15:47
 20/62 anonim ***** válasza:
85%

Én megemlíteném, mit tapasztaltam. Nem költenék többet a történethez, csak elmondanám, láttad a fogamzásgátlóját, és ha valóban van valami reális magyarázat és mentség, amit itt sok nőpárti nő már látatlanban kitalált a nő védelmére, akkor úgysincs gond.

Lehet ilyen nagy valahol a nők közötti szolidaritás, én biztos elmondanám a testvéremnek, elvégre ne nézze őt hülyének az a nő. Szerencsétlennek épp elég teher lehet a sikertelenség miatti para, ha kisül, hogy ez az oka, a minimum, hogy tudjon róla, még ha emiatt meg is repteti a nőt (Tök jogosan!!!).

2014. szept. 27. 15:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!