Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert szoljak, pletykaljak az emberek azt a not akinek mas kulturaju, vallasu az elettarsa, ferje?
Pl. ő számol a kockázatokkal is, amellett, hogy egyszerűen nem értem, miért teszi, mivel demokratikusan gondolkozom, elfogadom, hogy ez a döntése:
43-as, rendben. Legyen ez a véleményem.
Szerintem meg nem az a jó, ha rossz törvényeket tudnak jó hatásfokkal betartatni, hanem ha jó törvényeket.
Nálunk jobbak a törvények, rosszabb a végrehajtás. Ergo, a végrehajtáspn kell javítanunk, nem azon gondolkozni, milyen jó azoknak, akiken hatékonyan hajtanak végre kegyetlen törvényeket.
Azért egyre több fiatal szaúdi látja, hogy nem annyira jók azok. :)
Főleg ugyebár azok, akik áldozatai lettek, mert kislányként férjhezadták őket egy felnőtt férfihoz, aki erőszakot tett rajtuk. Nincs az az agymosás és szocializáció, amitől ne kínnak élné meg.
"A férfi enyhén megverheti feleségét, ha 1. nem úgy ékesíti magát, ahogy ő elvárja; 2. nem hajlandó szexuális kapcsolatra, és nincs erre törvény adta kifogása; 3. nem hajlandó megfürdeni az imához való megtisztulás céljából; 4. a férje engedélye nélkül külföldre utazik.
(A Hadith Miskat al-Maszabit angol nyelvű fordításához fűzött lábjegyzet)"
Ez a korán vagy iszlám vagy mi a tököm ez qrwajóó! Asszonynak nincs kedve szexelni? Durr egy bal horog...
Én is buzulmán akarok lenni :D
"Ezt magyarországon is megteheted"
Öö - ja, igen. Akkor sztornó, nem leszek muszilim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!