Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miert szoljak, pletykaljak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert szoljak, pletykaljak az emberek azt a not akinek mas kulturaju, vallasu az elettarsa, ferje?

Figyelt kérdés
Arrol beszelek ha peldaul megtudjak, hogy egy nonek arab a parja egybol jonnek a mocskolodo megjegyzesek sok esetben a hata mogott. De honnan tudjak hogy el az adott par? Lehet hogy sokkal normalisabb ferj,tars mint annak a nonek a ferje aki pletykalja. Szerintetek miert van ez igy hogy elore iteletesek emberekkel anelkul hogy ismernek?
2014. szept. 26. 20:00
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
0%

Nézőpont kérdése. Engem loptak már meg párszor, szóval szerintem nagyszerű találmány, hogy vágják le az egyik kezét annak, aki ilyet csinál, aztán meg a másikat is. Ezt is nem lehet, mert segélyt kellene neki adni utána, akkor meg ugye már minek lopna.

De hogy mi az elmaradott, neveltetés meg kultúra kérdése. Ott sokkal inkább biztonságban van egy nő, mint itt, és sokkal reálisabb elvárásokat is támasztanak felé. Itt legyél szuperzseni, családfenntartó, cseléd, k rva, szűzlány, szerelőbrigád, gyerekpotyogtatógép egy személyben... hogy a hímednek már csak a seggét kelljen néha megvakarni.

2014. szept. 26. 21:00
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

43-as, nem tudom, te hol szocializálódtál, de ha komolyan rosszabbnak vagy hasonlónak látod a magyar nők helyzetét, mint a nem liberálisabb muszlim országokbeliét, akkor nagyon rossz környezet lehetett az.

Hidd el, nem kell k.-ként viselkedni, hogy megtarts egy normális pasit, akiért igen, azért nem kár. Ötöt szülni sem errefelé szokás a világon, hanem...igen, pontosan ott, ahol a törvények nem adnak jogokat a nőknek.

Amúgy egy adott vegyesházasságot nem kell kívülállóknak kipletykálni, mert nem az ő dolguk. Lehet boldog is egy ilyen házasság, boldogtalan is, ahogy egy nem vegyes is.

Én csak ajánlottam néhány szempontot, amit érdemes tudatosan átgondolni azoknak, akik ilyenre készülnek. A magam részéről azt kívánom, legyenek boldogak és gazdagítsák egymást a kultúrájuk megosztásával.

2014. szept. 26. 21:01
 13/33 anonim ***** válasza:
97%

Azt megjegyezném,hogy nem feltétlenül a rosszindulat vezérli azt,aki le meri írni,hogy európai nőnek csak kárára válhat ha muszlimmal kezd.

Sajnos ez nem általánosítás,én pl renegeteget ismerek,együtt is dolgoztam velük ,és előbb utóbb mindegyik kimutatja a foga fehérjét . Kb amíg felesésül nem vesznek,ha fiú gyerek is van,akkor kezdődik az igazi fekete leves.

Ehhez nem kell ismerni őket,nekik annyira gyökeresen meghatározza az értékrendjüket,az egész életüket,mentalitásukat a vallásuk ,hogy nincs kivétel. Igen,nincsen ! Egy sem.Előbb utóbb mindegyikből előbukik ,akárhogy is adják a szépet..

Én nem a megjegyzésektől tartanék a helyedben,hanem attól,hogy pár év múlva majd itt írsz kétségbeesetten,hogy összevert,megalázott,bezárt a házba,elvitte a gyerekedet ésatöbbi.

Szóval nem,nem lehet normálisabb. Az nem rasszizmus,ha valaki elmondja az igazsságot neked,és meg akar kímélni egy nagy csalódástól,vagy valami rosszabbtól.

Nem sértésképp,de nem is értem, európai nő hogyan tud férfiként nézni rájuk. Munkakerülőbb,koszosabb bagázst hirtelen csak egyet tudnék mondani ..

Az a gond,hogy nem tisztelnek semmit és senkit,a saját istenükön és az anyjukon kivül,se férfit,se nőt. Alkalmazkodásra teljesen képtelenek,képtelenek beilleszkedni ,és ezt ki is kérik maguknak,hajlandóság sincsen bennük.

2014. szept. 26. 21:03
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
Na ja. Ott meg ha az apád fejébe veszi, hogy 12 éves korodban férjhezad téged, akkor mehetsz házi szexrabszolgának. Nem nagy biztonság az, ha csak a férjed verhet és erőszakolhat, pusztán azért, mert a bezárásoddal megakadályozhatja, hogy más férfi is megtegye, mert ezáltal a vagyontárgya károsodna. Hangsúlyozom, nem gondolom, hogy ez lenne a legjellemzőbb, hiszen ott is emberek élnek, akiknek vannak alapvető értékei, DE: a törvények lehetővé teszik. A nő törvényes jogállása nem különb egy rabszolgáénál, az egész sorsa azon múlik, hogy a férfi rokonai normális emberek-e. Nálunk ezt a törvények nem szentesítik. Hogy előfordulhat, az a törvény alkalmazásának hibája, ami ellen küzdeni kell még, van hova fejlődni, de az én szememben elég jelentős különbség, hogy magik a törvények milyen jogokat adnak vagy sem.
2014. szept. 26. 21:05
 15/33 anonim ***** válasza:
15%
A vallás nagyszerű dolog. Az istentelenségnél ocsmányabb bűn nem létezik. Kellene keresned egy vallást.
2014. szept. 26. 21:05
 16/33 anonim ***** válasza:
14%

#15, itt meg apád erőszakolhat, ha úgy gondolja. Vagy anyád pasija, akinek tinédzser gyerekkel jut eszébe, hogy ő még vonzó nő, és ezt annyira akarja, hogy azt is leszarja, hogy a pasi a gyereket is használja.

Aztán megteheted hogy feljelented, majd jól kiment a gyámhatóság... és ott a nevelőotthon személyzete csinál majd veled, amit akar. :)) Nem kell elrepülve lenni magunktól, nincs mire.

2014. szept. 26. 21:07
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk az orvosin sokan vannak, és ők pl. műveltek, tisztálkodnak és jókat lehet velük beszélgetni. Szerintem még csak az sem igaz, hogy feltétlenül kára lesz az európai nőnek...csak arra hívtam fel a figyelmet, hogy igenis a lehetséges hátulütőket is végig kell gondolni, nem automatizmusként kezelni azt a sok pozitívumot, amit a hivatalos oktatás tanít erről, hogy a vegyesházasság az elfogadás szép példája, hogy gazdagodsz általa stb. Mert nemcsak ez az oldala van. Ez akkor igaz, ha mindkét fél intelligens, kompromisszumkész ember.
2014. szept. 26. 21:09
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

43%-os, én hiszek Istenben. De ettől nem leszek sem muszlim, sem templombajáró keresztény. Legalábbis egyelőre.

És hiába mondogatod, hogy nálunk milyen BŰNCSELEKMÉNYEK fordulnak elő. A lényeg az, hogy itt BŰNCSELEKMÉNY, ott LEGÁLIS TETT.

2014. szept. 26. 21:10
 19/33 anonim ***** válasza:
6%
A lényeg az, hogy itt szabadon elkövethetsz akármilyen bűncselekményt, ha meg ott követsz el valakit, egy életen át emlegeted, és látja is rajtad mindenki. Onnantól sajnálom, de az én szememben az az értelmesebb törvénykezési gyakorlat. :)
2014. szept. 26. 21:13
 20/33 anonim ***** válasza:
22%
*valamit
2014. szept. 26. 21:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!