Skinhead kultúrájú emberek társaságát keresem, található vajon valaki vagy valakik akitől személyes tapasztalatokat is nyerhetnék?
Figyelt kérdés
Nekem lenne egy ilyen formájú kérdésem, tanulmányoztam a Skinhead kultúrát, elveket, életstilust, jellemet.30éves vagyok, tanulmányozom magamat, hová is csoportosithatom magam, sok helyen, külömböző kultúrájú-életmódú emberek között megfordultam. Valami szinten befogadtak mindenhova, például, nagyon fiatalon, Punk, sátánista, rocker, elkezdtem foglalkozni misztikus dolgokkal is, normális átlag életmódot is éltem és sok mást. Nemrég, , hónapokkal, , ezelőtt megtetszett a Skinhead stilus, jellem, gondolatok, életre való rálátás. Szlovákiában élő magyar nemzetiségü vagyok, vagyis MAGYAR! Határmentén, , sajnos határnak kellett lennie, , trianon 1,5Km lakok. Munkás osztájba tartozik családom, mind1 magyar nemzetiségü, akikről tudok. Elkezdtem fokozatossan az öltözködésemmel is közzéteni, csak az a baj, hogy egy kisvárosba 12 000lakosság, nem találok Skinhead kultúrával élő embereket, , idősebbeket-rég óta, , még fiatalokat sem akivel eszme cseréket tudnék cserélni, aki elmondaná saját véleményét, vagy pedig ahová csatlakozhatnák. Eddigi életem során, nem találtam olyan embereket akikhez örömmel csatlakoztam volna és megtaláltam volna a helyemet igazán közöttük. És jelen esetben érdekel valami, de nem tudom milyen Skinheadokkal lenni élni, és eggyet érteni, nincs rá lehetőség. Keresnék valakit aki kérdezne, vagy éppenséggel válaszolna, és kapcsolatot teremtenénk, , lehet valamikor találkozó is összejön. Ha esetleg valami nem érthető a leirotakkal kapcsán, nyugottan lehet kérdezni, és öszintén, mint mindig szivessen válaszolok, talán barátságok is létrejöhetnek.2014. aug. 16. 20:48
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!