Személyes tapasztalatokat, nem általánosításokat szeretnék a füvezésről. Pl. Mennyi ideig tart a hatása? Milyen "más" dolgokat élhetünk meg?
Figyelt kérdés
Vagy hogy egy alkalom semmilyen káros hatással nem jár, ugye? És tényleg véreres lesz a szem minden esetben? Alkohollal kombinálva más hatásai is vannak, károsabb?2009. szept. 5. 16:52
1/8 anonim válasza:
Röhögsz mint a fakutya! :D De lehet, hogy nem is lesz rád hatással.
2/8 anonim válasza:
hát én először féltem mert sokan hánynak tőlle először. nekem kb 1-2óra a hatás de ami nagyon durva hogy annyit eszek ennyi idő alatt mint egy egész hét alatt xD és olyanokat h pl: nutellás,vajas,mézes lekváros kenyeret porcukorral :D meg a barátnőm tölöttkáposztát cukorral :D szoktunk ilyeneket csinálni:D
3/8 anonim válasza:
Az a legjobb benne, hogy kiélesednek az érzékeid! :) Főleg az íz, ezért zabálsz fel mindent, meg a tapintás. És a gondolataid meg szárnyalnak! Olyan dolgokra jössz rá, hogy hihetetlen! A barátaimmal már többször is megfejtettük a világot! :) Nálam semmi mellékhatása nincs, jobb mint az alkohol!
4/8 anonim válasza:
én szeretem. ha egymás után nyomod, akkor sokáig tart, úgy kétóránként már újra kell gyújtani. :) a szemed mindig bevérzik, az alkoholt pedig úgysem fogod kívánni, ha meg igen, akkor valószínűleg nem leszel tőle rosszul sem.
nem élünk meg tőle semmi újat, viszont mindent máshogy.
csak jót tudok mondani róla, olvastam káros hatásokról, de igazolni egyet se tudok.
5/8 anonim válasza:
A fű is jó meg minden természetes drog jó :) szerintem. Csak úgy mint mindenre erre is igaz hogy tudni kell kezelni, a hatást is meg a függést is. 8 éve majd minden nap szívok amúgy. :B najó, volt egy két hosszabb leállás :B Ennyi idő után az tűnt fel hogy eleinte ez a szar összehozott egy nagyon jó társaságot, 5-6 haverral akikkel amúgy máskor piáltunk is néha beszakadtunk mint azt állat :) már rituáléja volt a dolognak - zsír zene meg sok pia :B ma meg már egyedül élvezem igazán, de persze még mindig vannak spanok. Nos ez úgy kijött most belőlem :) Volt idő mikor majd minden pénzem szarra költöttem ... no lehet köpködni amúgy, de szerintem jó tudni hogy igen sokan vannak hasonló helyzetben :/ Mert ez lesz a mindenük a betépés, anélkül minden unalmas...stb pont ezért ma már nem is költök közel se annyit rá mint régen. Amúgy a szívásról...ha elszívsz mondjuk egy negyed g-t akkor már érzel hatás-azaz betéptél- ha még rászívsz akkor se lesz más a helyzet csak ugyanúgy be leszel tépve. No ennyi így hirtelen. pisz :) 27f
6/8 anonim válasza:
Nekem sose vérzett be a szemem, és a barátaimnak sem. Úgy látszik ez emberfüggő. Az az érdekes, hogy bár imádom, sose szoktam rá! Ez olyan nálam, hogyha van, akkor a bulit aznap nagyon különlegessé teszi, olyan mint egy szülinap vagy hasonló. Sose hiányzott, de sose utasítanám vissza ha kínálnának :) De ha lenne is nálam egy egész gé, akkor se szívnám el egymás után két héten keresztül! Annak semmi értelme szerintem, hiszen akkor minden nap ugyanolyan. Ha mindennap a kedvenc kajádat ennéd, vagy mindennap szülinapod lenne, az egyáltalán nem lenne különleges, inkább unalmas.
7/8 anonim válasza:
én tegnap próbáltam ki legelőször,de semmi hatása nem volt :S:( nem jöttünk rá hogy miért (gondoltuk átvertek minket) de nem mert borzalmas íze volt..(még mindig érzem ha rágondolok) és rendesen letüdőztük és bent tartottuk, de az ég világon semmi!
=/
8/8 anonim válasza:
Sorba megyek a kérdéseken. A hatása úgy 2-3 óra. Más dolgokat azokat megélhetünk általában viccesek:D Egy alkalom nem hiszem, hogy káros hatással jár nézd meg Barack Obamát egészséges szinesbőrű férfi (bár nála sztem több volt mint egy alkalom). Általában véres lesz a szem. Juj alkohollal kombinálva durva sztem, mert én ha bulizok akkor nem 1-2 sör, szóval akkor bealszol meg úgy kész vagy rendesen. Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!