Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tud a férfi egy életen át...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tud a férfi egy életen át hűséges maradni a házasságában?

Figyelt kérdés
Vagy kapcsolatában? Csupán csak arra vagyok kíváncsi, ti hogy látjátok, semmi személyes dolog vagy tapasztalat miatt kérdezem.
2014. szept. 25. 12:36
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
54%

Ha egy pasi azért marad hűséges, mert én odatartanám a seggem amikor épp másképp nem tudunk szexelni, na kösz nem.... Akkor menjen isten hírével.

Azt a részemet nem adom, szűz marad életem végéig...Egyrészt Mert már rég rossz az a kapcsolat ahol azért kell valamilyen módon szexuális szolgáltatást nyújtani hogy a másik velem maradjon...

Másrészt a szex azon formája nekem nem fér bele...(szerencsére a férjemnek sem). Kezem, szám persze van, és használom is:D , de nem azért hogy ne menjen félre...és a szex sem azért van hogy ne menjünk félre, hanem mert kívánom és ő is kívánja. Soha semmit nem teszünk azért mert kötelesség...pl ha hulla fáradtak vagyunk és ülve elalszunk akkor nem vagyunk együtt. Lefekszünk másnap. Ennyi:)

Egyébként valóban a törődés a fontos, még szexmentes időszakban is. Enélkül a férfi is érezheti magát magányosnak, pl egy baba születése idején...

2014. szept. 26. 11:23
 42/52 A kérdező kommentje:
Kiemeltem a kérdésem, mert kíváncsi vagyok még válaszokra, szóval hajrá! :D
2014. dec. 8. 20:00
 43/52 anonim ***** válasza:

Nem mente,pm bele a válaszokba,mcsqk belepillantottam.

Tud, az más kérdés, hogy akar-e

Két tényezője van: egyéni természet: van az a férfi, akinek bármilyen jő hazassága lehet, ha vana pegy oylan nő azt elkapja egy körre ( saját véleményem,mhogy ők nem szerelmesek, vagy nem voltak soha, csak azt hiszik, higy azok emiatt)

Másik tenyező, hogy nincs minden rendben otthon.. Nem feltétlenül szexben,mhanem altalánosságban..

Tehát tud mindenki hűséges lenni, hiszen ez nem tulajdonság, hanem döntés( a "röptében a legyet" pasik is eldönthetik, hogy akarják-e)

Az más kérdés ki, hogyan dönt

2014. dec. 9. 07:13
 44/52 A kérdező kommentje:
Egyetértek ezzel is, ez nagyon összetett dolog. Még egy, talán nagyon naiv kérdés: Szerintetek van olyan kapcsolat, halálig tartó házasság, amiben EGY ÉLETEN ÁT nincsen megkísértve az egyik fél?... Ilyen nem lehet, kizárt dolog, igaz? Hiszen emberből vagyunk...
2014. dec. 9. 07:19
 45/52 anonim ***** válasza:
39%

Erre kérdésről lehet beszélgetni, mindenkinek lehet véleménye, de érdemi választ nem fogsz kapni.

Eleve csak 75 éven felüli férfiak tudnák megválaszolni. Csak ők tudják megmondani, hogy leéltek-e egy életet hűségesen vagy nem. Huszon, harmincéves embereknek, már bocsánat de nincs erről tapasztalatuk. Információjuk sem, gyakran nem szokták elmondani az emberek hogy megcsalják a házastársukat. Férfiak nőknek aztán meg végképp ritkán mondják meg. A másik hasonló korú házaspárról alkotott vélemény ugyanezért nem számít, pár éve együtt vannak, na és? 40 évről beszélünk. Ilyen mélyen ilyen nagyon idős emberekkel pedig ritkán beszélünk. Hiába tűnik neked úgy, hogy jól megvannak, és hogy nem olyan megcsalós típusok, jóformán semmit nem tudsz róluk, még a házastársunkat sem ismerjük meg, nemhogy olyat akivel nem élünk együtt. Még ha nagyon jól ismernéd is valaki életét, az se számít, mert lehet hogy tényleg hűséges negyven évig, de mégiscsak volt húsz éve egy szeretője egy hónapig.

A statisztika az, hogy a házasságok 60-80%-ában volt/lesz/van megcsalás, valószínű inkább a felső határ, és a nők ugyanannyira mint a férfiak.

2014. dec. 9. 07:53
 46/52 anonim ***** válasza:
9%

Az előttem szólónak,és a 32.hosszú válaszolónak is nagyon is igaza van.

Én annyit tennék még hozzá mindezekhez,hogy van egy alapvető biológiai különbség férfi és nő között. A férfi biológiai szerepe az az életében,hogy minél több utódot hozzon létre lehetőleg minél több nőtől. Ezzel mindent meg is magyaráztam.Tehát a férfi poligám a nő pedig monogám. Az,hogy egy férfinak több gyereke legyen csak társadalmi akadályai vannak.

A nő alapvető szerepe az,hogy kiválassza a számára biológiailag legmegfelelőbb férfit,aki majd gyereket csinál neki. Hát egy másik kérdés,hogy azt a gyereket a saját apja fogja-e fölnevelni,mert a biológiai apa mostanában nem biztos hogy azonos lesz a nevelőapával,aki majd biztosítani tudja a megfelelő anyagi javakat.

"Tud a férfi egy életen át hűséges maradni a házasságában?"kérdésre válaszolva:

Igen.De nem Magyarországon. A muzulmán társadalmakban erre találták ki a többnejűséget,és lám évezredek óta működik...Régebben mint a kereszténység...

2015. jan. 13. 09:32
 47/52 anonim ***** válasza:

Az én Édesapám már 74 éves, 47éve házas és egy nővel volt egész életében, Anyukámmal, de hozzáteszem, hogy már 30-35éve nem érdekli a szex, lehet így bírta csak ki.

Anyuról már nem vagyok meggyőződve, hogy nem volt szeretője, mert amikor kicsi gyerek voltam sok férfi udvarolt neki a munkahelyén... De ki tudja?

2015. jan. 13. 09:52
 48/52 anonim ***** válasza:

"Igen.De nem Magyarországon. A muzulmán társadalmakban erre találták ki a többnejűséget,és lám évezredek óta működik...Régebben mint a kereszténység..."

Teljesen egyetértek de mégsem kapunk észbe, hogy az itteni társadalmi norma nem jó, inkább mindenki sír, hogy sok a válás+megcsalás...

2015. jan. 13. 09:55
 49/52 anonim ***** válasza:
100%

"A férfi biológiai szerepe az az életében,hogy minél több utódot hozzon létre lehetőleg minél több nőtől. "

Ez csak egy kifogás. Különben mivel magyarázod, hogy megcsalás során azért a férfiak egy része legalább gumit húz? Akkor hol van az a fene nagy biológiai szerep, hogy minél több nőnek csináljon gyereket? Vagy mikor azt követelik a szeretőktől, hogy szedjenek fogamzásgátlót, mert a gumi kényelmetlen....

Ez csak kifogás. Egy férfi is lehet hűséges egész életében 1 nőhöz, ha az akar lenni! Illetve ha van gerince.

2015. jan. 13. 19:16
 50/52 anonim ***** válasza:
0%
"Ez csak kifogás" Most a nagy számok törvénye alapján fölállított példát meg akarod magyarázni egy kis számú ellenpéldával. Inkább az a kifogás amit te írtál.
2015. jan. 15. 07:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!