Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tud a férfi egy életen át hűséges maradni a házasságában?
Soha nem felejtem el Popper Péter szavait, ott ültem az előadásán és mélyen igazat adtam neki.
Egyszer elment hozzá egy férfi és többek között elmondta neki, hogy imádja a feleségét, 30 éve házasok, soha nem lépne félre, de ha hozzáér a asszony hátsó feléhez, olyan mintha a sajátját simogatná. Megkérdezte: mi a megoldás doktor úr? Én még nem vagyok annyira idős, hogy ne éljek át újra igazi, vággyal teli szeretkezést?! Popper Péter nem tudott rá válaszolni, mert nincs rá jó válasz.
#9. Gratulálok a hozzáállásodhoz és a szemléletmódodhoz ahogy nézed a világot. Kár, hogy nem ilyen minden nő!
Van pasid? Ha nem azonnal írj.
9: Ezt azért nem nagyon értem, oké, hogy megad a párjának mindent a másik. Nyilván ha valaki sose szexel a házastársával, az meg fogja csalni előbb-utóbb.
De hogy ide a terhesség? Ha pl. 9 hónaposan alig tudok megmozdulni vagy szülés után fáj mindenem, akkor rohadtul nem arra fogok vágyni, hogy s_eggbe rakjon a férjem, mert neki már hiányzik a szex.
Nem csak a nőnek kell tenni a kapcsolatért, azzal hogy figyel magára, vonzó marad. A férfinak is fenn kell tartania a tüzet és el kell fogadnia, hogy nem mindig a szex az első. Pl. betegség miatt akár a férfi is kerülhet olyan helyzetbe, hogy egy ideig nem tudja kielégíteni a feleségét.
Már hogy a fenébe lenne esélytelen. Csak sokan megelégszenek életükben a középszerű szerelemmel, az helyett, hogy várnának az igazira. Mert hiába vesz el a férfi egy gyönyörű és bombázó nőt, egy idő után ha személyiségeik nem passzolnak igazán úgy is megunják, vagy rosszabb esetben meg is gyűlölik egymást.
És akkor jön a sablon szöveg, 20-30 éve tartó házasságról, megunásról, belefásulásroll, meg "olyan mintha a saját fenekem simogatnám" duma.
Őszintén én nem hiszek benne.
A húszas éveim elején elég kihívó voltam a férfiakkal. Rengeteg olyan akadt aki kereken megmondta, hogy minden rendben a házasságával. Van csinos, igényes felesége, rendszeres és a jó a szex, de nem hagyna ki egy olyan alkalmat amikor egy fiatal, szép nőt megkaphat.
De tapasztalatom szerint a nőket se kell félteni, csak ők ésszel lépnek félre, ezért ritkábban buknak le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!