Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tud a férfi egy életen át...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tud a férfi egy életen át hűséges maradni a házasságában?

Figyelt kérdés
Vagy kapcsolatában? Csupán csak arra vagyok kíváncsi, ti hogy látjátok, semmi személyes dolog vagy tapasztalat miatt kérdezem.
2014. szept. 25. 12:36
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
59%

Soha nem felejtem el Popper Péter szavait, ott ültem az előadásán és mélyen igazat adtam neki.

Egyszer elment hozzá egy férfi és többek között elmondta neki, hogy imádja a feleségét, 30 éve házasok, soha nem lépne félre, de ha hozzáér a asszony hátsó feléhez, olyan mintha a sajátját simogatná. Megkérdezte: mi a megoldás doktor úr? Én még nem vagyok annyira idős, hogy ne éljek át újra igazi, vággyal teli szeretkezést?! Popper Péter nem tudott rá válaszolni, mert nincs rá jó válasz.

2014. szept. 25. 13:00
 12/52 csabika1971 ***** válasza:
2%

#9. Gratulálok a hozzáállásodhoz és a szemléletmódodhoz ahogy nézed a világot. Kár, hogy nem ilyen minden nő!

Van pasid? Ha nem azonnal írj.

2014. szept. 25. 13:01
 13/52 anonim ***** válasza:
81%

9: Ezt azért nem nagyon értem, oké, hogy megad a párjának mindent a másik. Nyilván ha valaki sose szexel a házastársával, az meg fogja csalni előbb-utóbb.

De hogy ide a terhesség? Ha pl. 9 hónaposan alig tudok megmozdulni vagy szülés után fáj mindenem, akkor rohadtul nem arra fogok vágyni, hogy s_eggbe rakjon a férjem, mert neki már hiányzik a szex.

Nem csak a nőnek kell tenni a kapcsolatért, azzal hogy figyel magára, vonzó marad. A férfinak is fenn kell tartania a tüzet és el kell fogadnia, hogy nem mindig a szex az első. Pl. betegség miatt akár a férfi is kerülhet olyan helyzetbe, hogy egy ideig nem tudja kielégíteni a feleségét.

2014. szept. 25. 13:05
 14/52 A kérdező kommentje:
Hát igen, 20, 30 éves kapcsolatnál azért a megszokás már igen nagyfokú, de ez nyilván egyénfüggő. Egyik ismerősöm jut az eszembe, aki egyszer azzal jött, hogy ha valakinek a borjú paprikás a kedvence és egy "életen át" azt eszi, megfogja unni... :D Érdekes hasonlat, de szerintem érthető. Köszönöm az eddigi válaszokat, érdekel ki hogy van vele és igen, természetesen ne tegyünk különbséget nemek között, azért férfit kérdeztem, mert nő vagyok... Arra nem is gondoltam, hogy esetleg azért a férfiakról hallani többet, mert hogy a társadalom a férfiakkal "elnézőbb" ezen a téren. Elgondolkodtató.
2014. szept. 25. 13:07
 15/52 anonim ***** válasza:
86%
9-es! És azt miért nem kérdezted meg a nagymamádtól, hogy hányszor szeretkezett a férjével igazi vágy nélkül, mi több, méla undorral a testében-lelkében, várva, hogy minél hamarabb vége legyen?! Mindezt azért, hogy a papa ne menjen félre.
2014. szept. 25. 13:08
 16/52 anonim ***** válasza:
20%
Az aszexuálisok biztosan azok tudnak maradni :-)
2014. szept. 25. 13:10
 17/52 anonim ***** válasza:
50%
akkor arra jutunk, hogy esélytelen?
2014. szept. 25. 13:12
 18/52 anonim ***** válasza:
78%
Bizonyára van ilyen ember, szándékosan nem írom, hogy nő vagy férfi, mert biztosan mindkét nemből lehet találni olyat, aki egy életen át hűséges marad. Meg van az ellenkezője is.
2014. szept. 25. 13:17
 19/52 csabika1971 ***** válasza:
51%

Már hogy a fenébe lenne esélytelen. Csak sokan megelégszenek életükben a középszerű szerelemmel, az helyett, hogy várnának az igazira. Mert hiába vesz el a férfi egy gyönyörű és bombázó nőt, egy idő után ha személyiségeik nem passzolnak igazán úgy is megunják, vagy rosszabb esetben meg is gyűlölik egymást.

És akkor jön a sablon szöveg, 20-30 éve tartó házasságról, megunásról, belefásulásroll, meg "olyan mintha a saját fenekem simogatnám" duma.

2014. szept. 25. 13:18
 20/52 anonim ***** válasza:
73%

Őszintén én nem hiszek benne.

A húszas éveim elején elég kihívó voltam a férfiakkal. Rengeteg olyan akadt aki kereken megmondta, hogy minden rendben a házasságával. Van csinos, igényes felesége, rendszeres és a jó a szex, de nem hagyna ki egy olyan alkalmat amikor egy fiatal, szép nőt megkaphat.

De tapasztalatom szerint a nőket se kell félteni, csak ők ésszel lépnek félre, ezért ritkábban buknak le.

2014. szept. 25. 13:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!