Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet boldog egy olyan hazassag ahol a no 7 evvel idosebb mint a ferfi?
Igaz nekünk még csak idén májusban volt az esküvőnk, de nagyon-nagyon boldogok vagyunk, és egyre jobban szeretjük egymást.
Remélem ez így is marad.
7 évvel vagyok idősebb a férjemnél.
Engem zavarna, pláne ha látszik is a korkülönbség.
Egy idő után majd összeöregednek. Semmire nincs garancia, talán jobban tiszteli mert érettebb.
Ezt nem lehet előre tudni. Az öregedés sem ugyanúgy érint mindenkit. Van, aki már 30 évesen öreglányos. És sok 40-50-es nő teljesen fiatalos. És a férfi sem fiatalodni fog az évek múlásával.
Igazából szerintem nem a korkülönbségen fog múlni a kapcsolat. Mint ahogy az azonos korúak kapcsolata sem biztos, hogy működni fog.
Én 8 évvel vagyok fiatalabb mint a feleségem, és idén 13 éve vagyunk boldog házasok. Sokan akik nem ismerik a korunkat azt hiszik én vagyok az idősebb..talán mert a feleségem hozzám fiatalodott. Mindenesetre még ma is odavagyok érte, még ma is gyönyörűnek látom.. Nyilván 13 év öregedtünk mindketten, de én még mindig ugyanolyan szépnek látom mint az első években..
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!