Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet boldog egy olyan hazassag ahol a no 7 evvel idosebb mint a ferfi?
Nos én 11 évvel vagyok idősebb a "pasimnál" és közel 20 éve tart a szerelem! Pedig én még idősebbnek is nézek ki a koromnál ő meg olyan kölykös! Sokszor nézik a fiamnak!:) Olyankor szoktam mondani,hogy nem, én a nagymama vagyok csak jól tartom magam!:)
Tudom,hogy őt mindig is zavarta a korkülönbség idegenek előtt,de olyan aranyosan titkolta meg tagadta,hogy ezért is csak szeretni lehet! Engem sokkal jobban zavar az elejétől kezdve! És ennek ellenére nagyon szép életünk volt eddig és remélem így is marad,hűségben szeretetben!
Konkrétan tudok ilyen házaspárról, a nő már meghalt, de nemcsak idősebb volt, hanem mozgássérült, és előnytelenül is öltözött. De jó humorú, okos, családszerető. De a férje meg hótt szerelmes volt belé.
Ismerek egy párt, ahol a nő 18 évvel idősebb a férjénél, 20 éve vannak együtt. Ilyen is van.
Anyukámék 26 évet éltek így le együtt. :)
És nem azért lett vége a dolognak, mert probléma volt, sajnos anyukám fiatalon meghalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!