Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hol meg hogyan ismerkedtetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol meg hogyan ismerkedtetek meg a férjetekkel/vőlegényetekkel/barátotokkal? Vagy fiúk a feleségetekkel?

Figyelt kérdés
úgy szeretek ilyen történeteket olvasni :D
2014. szept. 23. 22:20
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
És te kérdező? :)
2014. szept. 24. 12:34
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
Én kocsival nekimentem. :D Az első napja volt az új munkahelyén ráadásul. A parkolóban állt, én meg szépen az autójába hajtottam. Természetesen véletlenül. Mint a beszélgetésből kiderült menyasszonya volt. Hónapokkal később a fősulin megkeresett egy lány, hogy tanítanám e angolra, mert a diplomához kell a nyelvvizsga. Egy beszélgetés alkalmával kiderült hogy az ő vőlegénye ott dolgozik ahol nekem volt a koccanásom. Szerencsére ő a gyerekkori jóbarát volt és nem az akinek neki mentem. Közben nyertem egy ösztöndíjat Lengyelországba. Kiutazásom előtt két héttel keresett meg. Szakított azalatt a menyasszonyával és szeretett volna megismerni. Ennek 8 éve. Két csodás gyermekünk mellé most várjuk a harmadikat és boldog házasságban élünk. :)
2014. szept. 24. 13:25
 33/37 anonim ***** válasza:
Együtt zenéltünk zenekarban. :) Aztán pár évig nem beszéltünk, majd egy szakításom után rám írt, és elfelejtettem minden bánatom... esküvőre készülünk. :)
2014. szept. 24. 15:44
 34/37 anonim ***** válasza:
75%

Internetes társkeresőn ismerkedtünk meg. Én 24 éves voltam, a férjem majdnem 21.

Én 6 hónapja voltam fent az oldalon, ő 2 hete. Írt 5 neki szimpatikus lánynak, hárman válaszoltak is (én voltam az egyik), majd 1-2 levélváltás után engem választott.

18 nap netes ismerkedés után volt az első randink, amin jó 12 órát töltöttünk együtt:D azóta együtt vagyunk.

Még az első hónapfordulónk előtt 2 nappal kérte meg a kezem, az évfordulónk előtt kicsivel összeköltöztünk, és fél évre rá, házasodtunk össze. Akkor én 25, a férjem 22 éves volt.

5. éve tart a kapcsolat és most karácsony előtt leszünk 3 éves házasok.:)

2014. szept. 24. 20:07
 35/37 A kérdező kommentje:

basszus mennyi szerencsés véletlen :D

hát nekem nincs barátom, az előzőre nem is tudom miért írtam rá még facebookon, és onnan :D

2014. szept. 27. 21:49
 36/37 anonim ***** válasza:
100%

koleszban egy tanulócsoportba tartoztunk, később pedig szobatársakon-osztálytársakon keresztül egy baráti társaságba kerültünk. mikor először kezdett közeledni, éppen életem első fiújával jöttem össze, szóval akkor nem történt semmi,csak beszélgettünk. ekkor voltam 16 éves :D

másfél évvel később egy koncerten megint előállt a szerelmes dolgaival, én meg már pont a kapcsolatom végét szenvedtem, de ekkor sem volt semmi konkrét, csak együtt tomboltunk az alvinra.

egy héttel később szakítottam a volt barátommal, és a szíktás után 12 nappal egy buliban összejöttünk, de akkor már mindketten úgy kerülgettük a másikat, hogy visszagondolva nézni is rossz lehetett. 17 évesek voltunk.

ennek már több mint 5 éve, jövő nyáron esküvő :)

2014. nov. 29. 23:49
 37/37 anonim válasza:
100%
En 16 eves voltam mikor megismerkedtunk a ferjemmel eppen a legjobb baratjaval jartam neki pedig menyasszonya volt. 3 honapja jartam a sraccal amikor kiderult hogy rendszeresen megcsal a baratja menyasszonyaval. Elkezdtunk beszelgetni a ferjemmel,kisirtuk a banatunkat es kitalaltuk hogy bosszut allunk rajtuk( igy vissza gondolva eleg gyerekes otlet volt) hogy mivel az akkori parom meg nem tudta hogy kiderult hogy mit csinalt igy elhivtam a kozeli szorakozo helyre ahova jartunk es beallitottunk a ferjemmel kezen fogva es ott mindenki elott megcsokolt. Hat ez a " bosszu" 13 eve tart, 7 eve hazasok vagyunk imadjuk egymast van egy 6 eves kisfiunk es most varjuk a masodik babankat.
2014. nov. 30. 09:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!