Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol meg hogyan ismerkedtetek meg a férjetekkel/vőlegényetekkel/barátotokkal? Vagy fiúk a feleségetekkel?
Internetes társkeresőn ismerkedtünk meg. Én 24 éves voltam, a férjem majdnem 21.
Én 6 hónapja voltam fent az oldalon, ő 2 hete. Írt 5 neki szimpatikus lánynak, hárman válaszoltak is (én voltam az egyik), majd 1-2 levélváltás után engem választott.
18 nap netes ismerkedés után volt az első randink, amin jó 12 órát töltöttünk együtt:D azóta együtt vagyunk.
Még az első hónapfordulónk előtt 2 nappal kérte meg a kezem, az évfordulónk előtt kicsivel összeköltöztünk, és fél évre rá, házasodtunk össze. Akkor én 25, a férjem 22 éves volt.
5. éve tart a kapcsolat és most karácsony előtt leszünk 3 éves házasok.:)
basszus mennyi szerencsés véletlen :D
hát nekem nincs barátom, az előzőre nem is tudom miért írtam rá még facebookon, és onnan :D
koleszban egy tanulócsoportba tartoztunk, később pedig szobatársakon-osztálytársakon keresztül egy baráti társaságba kerültünk. mikor először kezdett közeledni, éppen életem első fiújával jöttem össze, szóval akkor nem történt semmi,csak beszélgettünk. ekkor voltam 16 éves :D
másfél évvel később egy koncerten megint előállt a szerelmes dolgaival, én meg már pont a kapcsolatom végét szenvedtem, de ekkor sem volt semmi konkrét, csak együtt tomboltunk az alvinra.
egy héttel később szakítottam a volt barátommal, és a szíktás után 12 nappal egy buliban összejöttünk, de akkor már mindketten úgy kerülgettük a másikat, hogy visszagondolva nézni is rossz lehetett. 17 évesek voltunk.
ennek már több mint 5 éve, jövő nyáron esküvő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!