Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol meg hogyan ismerkedtetek meg a
férjetekkel/vőlegényetekkel/barátotokkal? Vagy fiúk a
feleségetekkel?
Interneten tök véletlenül. Nem randi oldalon. Nekem volt párkapcsolatom, ő meg éppen válófélben volt. Senki sem akart randizgatni éppen és nem is éltünk egy országban. Elkezdtünk beszélgetni és hónapok múlva még mindig megvolt ez a barátság, ami átalakult kicsit többe. Én közben egyedül lettem, ő is lezárta a dolgot, aztán meg is látogattuk egymást és most együtt élünk 5 éve és minden tök jó
2014. szept. 23. 23:06
Netes társkeresőn 7 éve. Azóta van egy lányunk is.
2014. szept. 23. 23:22
3,5 eve egy netes tarskereson :) Csak msneztunk,sose randiztunk,aztan egy hetvegen sem o sem en nem mentem bulizni, igy kitalaltuk,hogy dvdzzunk,pont ugyanazt a filmet akartuk megnezni mindketten. Azota egyutt elunk kulfoldon, es nemreg unnepeltuk az elso hazassagi evfordulonkat:)
2014. szept. 23. 23:34
Mi is neten, társkeresőn.
Poénból regisztráltam, csak múlatni akartam az időmet. Egyetlenegy értelmes levelet kaptam és ez az övé volt. Sokáig üzeneteztünk, skype-oltunk, aztán elkezdtünk randizni és most már együtt is élünk.
(Nem a legromantikusabb történet. :D)
2014. szept. 23. 23:34
Masszorkent dolgoztam,vendegem volt.es az elejen elkepzeln se tudtam volna hogy ez lesz.:-)egyre surubben jart,sokat beszelgettunk.aztan smseztunk,telefon.es talalkozok.imadtam ezt az idoszakot,olyan iganan filmbe illo idoszak volt.tavaly tavasszal abbahagytam a fogamzasgatlot,elso honapban sikerult a baba.mar 7honapos a babank.:-)
2014. szept. 24. 02:17
A legjobb barátnőm online barátismerőse volt, még a myvipes club korszakban.
Ha még emlékszik bárki is, hogy mi a myvip :D
Dragon ball klubban voltak mind a ketten és jó barátok lettek online. Én meg évekkel ezelőtt felvettem msnre egy kérdés miatt, és rá évekkel elkezdtünk beszélni :D kiderült egy városban tanulunk, és így szerveztünk egy randit.
Ez 3.5 éve volt, eljegyzésünk idén lesz :)
2014. szept. 24. 05:40
Mi egy netes szexparner keresőn,ahol én a kolleganőm regjén garázdálkodtam éjszakás műszakban,hogy teljen az idő:D Ő az oldalon moderátorként dolgozott,szabálytalankodtam,és rámírt egy ejnye-bejnyét,én bocsánatot kértem,és onnantól kezdve leveleztünk.Ő nős volt,én férjnél voltam,mindketten csak vegetáltunk már a házasságunkban,4 éve vagyunk együtt,3 éve együtt is élünk,azóta is nagy-nagy szerelemben :)
2014. szept. 24. 06:42
Egy kollégiumban laktunk az egyetemen, a szobatársát kerestem az új félévben, akivel jóban voltam..
Utána pedig egy egyetemi buliban kerültünk közelebb
2014. szept. 24. 07:29
Egy közös barát kiállátásmegnyitója után kért a chipsemből, miután kifejtettem, hogy a chips számomra szent, és nem osztom meg senkivel. Hajnalig beszélgettünk, majd facen folytattuk, és abba se hagytuk azóta se. A különbség, hogy azóta már összeköltöztünk, és hanyagoljuk a facet.
2014. szept. 24. 08:12
A buszon, ő volt a buszsofőr, én meg előre ültem, és elkezdtünk beszélgetni :)
2014. szept. 24. 08:34
Kapcsolódó kérdések: