Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hol meg hogyan ismerkedtetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol meg hogyan ismerkedtetek meg a férjetekkel/vőlegényetekkel/barátotokkal? Vagy fiúk a feleségetekkel?

Figyelt kérdés
úgy szeretek ilyen történeteket olvasni :D
2014. szept. 23. 22:20
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Egyetemisták voltunk és egy egyetemi szórakozóhelyen ismerkedtünk össze 8 éve. Már 4 éve házasok vagyunk és van egy majdnem 2,5 éves fiunk.
2014. szept. 24. 08:44
 22/37 anonim ***** válasza:
90%
Egy szórakozóhelyen jöttünk össze, bár előtte már ismertük egymást korábbi közös baráti társaságból. Aztán abból a társaságból én kiszakadtam, mert ott volt az exem is. Pont a szakítás utáni első vagy második hónapban voltam és egy barátnőmmel elmentem bulizni, hogy végre kikapcsoljam az agyam...és ott volt ő is, odajött, beszélgettünk majd megkérdezte, hogy megharagudnék-e ha megcsókolna én pedig azt, hogy mondtam, hogy nem...és erre megtörtént a dolog :D azóta is együtt vagyunk lassan 2 éve és nagyon nagyon jól megvagyunk:) Nem épp egy romantikus történet, sok udvarlás nem szerepel benne...:D
2014. szept. 24. 08:52
 23/37 anonim ***** válasza:
93%
Szülővárosunkból már ismertük egymást látásból ,ott volt az a bizonyos szikra is ..de nem jöttünk össze . Aztán hallottam ,hogy ő elköltözött Bp-re . Rá 1-2 évre én is elindultam Budapestre ,egy ismerősön keresztül kerültem átmenetileg egy lakóközösségbe albérlőtársként ,ott lakott ő is,amiről nem tudtam . A költözésem 5.napján összejöttünk ,rá 2 hétre külön laktunk ketten . Ennek már 12 éve :-))) ,gyermekünk 9 éves és úgy néz ki úton a tesó ! (:
2014. szept. 24. 08:58
 24/37 anonim ***** válasza:
Netes társkeresőn. 6,5 éve a férjem. :)
2014. szept. 24. 09:10
 25/37 anonim ***** válasza:
77%
Honfoglalò jàtékban egy szobàba dobott a gép. Elkérte az akkor még msn cìmem, majd 3 hònapnyi beszélgetés utàn meglàtogatott ( 130 km) majd 1 hònapra rà összejöttünk. Ez 7 éve volt , fél éve vagyunk hàzasok. :)
2014. szept. 24. 09:41
 26/37 anonim ***** válasza:
95%

youtub ugyanazt a zenet kedveljuk az egyik klipjere reagaltam

Aztan atmentunk maganba beszlegetni 2000 km volt koztunk

Azota hazasok vagyunk

2014. szept. 24. 10:16
 27/37 anonim ***** válasza:
82%

Mi egy helyen dolgoztunk. Én pénztáros voltam, ő biztonsági őr. Sőt, egyszer (szeptemberben) én éjfélig voltam, ő már majdnem elaludt állva, én meg mondtam, hogy én megyek haza, bocsi. Közben vigyorogtam. Még mondtam is a csajoknak, hogy találtam egy új embert, aki utálni fog :)

Aztán ő elment, jött az unokatesója, aki nekem nagyon tetszett :) Akkor persze én még nem tudtam, hogy ők rokonok. A kuzinjával jóba lettünk, sőt, át is mentem hozzájuk, filmeztünk, beszélgettünk. Aztán megjött a férjem, aki ugye akkor még tök idegen volt :) akkor esett le :D És az is, hogy pár héttel előtte még meg is szólított az áruházban, a kolléganőmtől kérdeztem, hogy ki volt ez, mert ugye nem egyenruhában volt, nem ismertem meg :)

Aztán eltelt pár hónap, visszajött abba az áruházba dolgozni őrként, egyre többet beszélgettünk :) Ennek több, mint 7 éve, azóta a férjem lett, a kuzinját azóta is imádom :)

2014. szept. 24. 10:28
 28/37 anonim ***** válasza:
93%
Neten (nem társkeresőn) megismertem valakit, de az rövid kapcsolat volt és szomorúan ért véget. Közben fent voltam egy társkeresőn is, de le akartam jönni, mert magam alatt voltam. Erre pont rám írt egy srác, akinek valamiért válaszolgattam, aztán pár levél után bemutatkozott, és pont az volt a neve, mint az előzőnek (vezeték- és keresztnév), először azt hittem, ex szórakozik. De nem ő volt, mi meg idén tavasszal összeházasodtunk, és várjuk az első babánkat.
2014. szept. 24. 10:29
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
Netes társkeresőn. Akkor másodjára regisztráltam, de már nem akartam ismerkedni, csak beszélgetni. Rám írt, beszélgetni kezdtünk, udvarolt, mondtam, hogy nem akarok ismerkedni.:))) Eltelt 3 év, van egy közös babánk is.:)
2014. szept. 24. 10:50
 30/37 anonim ***** válasza:
100%

Internetes társkeresőn ismertem meg a barátnőmet.

Már több mint 5 éve együtt vagyunk 2 éve együtt élünk.

29/F

2014. szept. 24. 11:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!