Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol meg hogyan ismerkedtetek meg a férjetekkel/vőlegényetekkel/barátotokkal? Vagy fiúk a feleségetekkel?
youtub ugyanazt a zenet kedveljuk az egyik klipjere reagaltam
Aztan atmentunk maganba beszlegetni 2000 km volt koztunk
Azota hazasok vagyunk
Mi egy helyen dolgoztunk. Én pénztáros voltam, ő biztonsági őr. Sőt, egyszer (szeptemberben) én éjfélig voltam, ő már majdnem elaludt állva, én meg mondtam, hogy én megyek haza, bocsi. Közben vigyorogtam. Még mondtam is a csajoknak, hogy találtam egy új embert, aki utálni fog :)
Aztán ő elment, jött az unokatesója, aki nekem nagyon tetszett :) Akkor persze én még nem tudtam, hogy ők rokonok. A kuzinjával jóba lettünk, sőt, át is mentem hozzájuk, filmeztünk, beszélgettünk. Aztán megjött a férjem, aki ugye akkor még tök idegen volt :) akkor esett le :D És az is, hogy pár héttel előtte még meg is szólított az áruházban, a kolléganőmtől kérdeztem, hogy ki volt ez, mert ugye nem egyenruhában volt, nem ismertem meg :)
Aztán eltelt pár hónap, visszajött abba az áruházba dolgozni őrként, egyre többet beszélgettünk :) Ennek több, mint 7 éve, azóta a férjem lett, a kuzinját azóta is imádom :)
Internetes társkeresőn ismertem meg a barátnőmet.
Már több mint 5 éve együtt vagyunk 2 éve együtt élünk.
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!