Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hányszor szerelmeskedtek a párotokkal/ hét?
És az is érdekelne hogy mióta vagytok egy pár?
(Mi 14 éve vagyunk együtt, ebből 11 éve élünk házasságban, és heti 4-5 alkalommal vagyunk együtt...de van időszak amikor ritkább, vagy sűrűbb...ez az átlag.)
mi ,minden másnap ,
-Bővebben :húsvét másnapján,karácsony másnapján,stb...
szóval így ))
25 éve vagyunk együtt, heti 2, néha 3. 43, és 47 évesek vagyunk.
Lenne igény részemről többre is, de való igaz, hogy amikor volt ilyen, a mennyiség a minőség rovására ment. Szerintem ez így pont jó. Ennyi idő után a minőséget részesítem előnyben a mennyiséggel szemben.
3 éve vagyunk együtt, heti 2-3x szoktunk együtt lenni. Nekem még lenne igényem többre is, de mivel fizikai munkát végez, vannak olyan napok amikor nagyon elfárad. Viszont van olyan is, hogy 1 hétig semmi. Változó, de ez nekem okoz közöttünk problémát.
25/N, 33/F
*nem okoz problémát.
Bocsánat, elírtam. :)
14 év vagytok együtt és heti 4-5 alkalom nem elég neki? Jó a házasságotok ez azt jelenti hogy szeret és kíván :) helyedben örülnék :D
mi 2 éve és heti 4-5x nekunk is.. van hogy tobb kevesebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!