Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miket szoktatok esténként a férjetekkel, párotokkal csinálni, illetve hétvégén?
9 éve vagyunk együtt,úgy érzem most ellaposodott a dolog,este mire letesszük a gyereket mindketten fáradtak vagyunk,de most vb van,máskor meg vmi más netes dolga,nem is vagyunk együtt esténként,én tvzek,olvasok,ő meg neteezik
ha a nagyszülők hébe-hóba vigyáznak a gyerekre akkor is,ha van kedve max mozi,meg vacsi
szex téren nincs gond,vmi ötlet?
4 hetes a baba, így karikás szemmel pelenkázunk és etetünk, aztán reménykedünk, hogy nem jön rá az esti hasfájós roham.
De később reményeim szerint már beáll egy esti elalvás, no meg én is átesek a gyerekágyas időszakon (az a bizonyos első hat hét), akkor már több programunk lesz. Most még örülünk, ha sikerül az alvásigényt alulról megközelíteni.
Én nem érzem elleaposodottnak ha épp csak ennyit csinálunk, mint ti.
Néha már annak is örülök, ha netezés közben fogom a lábát..stb
Egyébként heti1-szer minimum megyünk barátokhoz, vagy jönnek hozzánk. Elmegyünk biciklizni, megsináljuk a bevásárlást, ez egy program kb..mert én speciel imádok bevásárolni kerten.l
Együtt főzünk..
Néha társasozunk, van itthon darts táblank, azzal játszunk, igaz gyerek még nincs, de a lenne, akkor szerintem ezekre ennyi időnk sem volna, örülnénk, ha csak fekhetünk egymás mellett..
Néha szoktunk barát gyerkőcökre vigyázni...
Budapesten élünk, néha kiülünk parkba egy üveg borral, ha van fesztivál( pálinka, sör, akkor kimegyünk)
Koncertekre is megyünk időnkét, vagy elutazunk kirándulni, szülőkhöz..stb..
Annyra unalmasnak hangzik néha, mármibta "nem csinalunk semmit.." Aztán egy fia szabadidőnk sincs
4-es vagyok
Egyébként mi 6 éve vagyunk együtt
Plusz a munkánk olyan, hogy általaban este 7re érünk haza mind a ketten..
Mi esténként netezünk,mindketten ugyanazt a stratégiai játékot játszuk,úgyhogy közben megy a beszélgetés meg a "pletyka" a játékról,játékostársakról,közös stratégiákat beszélünk át,aztán együtt akciózunk...szeretjük ezt:) Hétvégente viszont sokat csavargunk,van,hogy csak megyünk a kocsival,és ahol látunk valami érdekeset ott megállunk,sétálgatunk...
Két gyerekünk van,9 után van csak csend a lakásban,akkor van idő a saját dolgainkra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!