Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miket szoktatok esténként a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miket szoktatok esténként a férjetekkel, párotokkal csinálni, illetve hétvégén?

Figyelt kérdés

9 éve vagyunk együtt,úgy érzem most ellaposodott a dolog,este mire letesszük a gyereket mindketten fáradtak vagyunk,de most vb van,máskor meg vmi más netes dolga,nem is vagyunk együtt esténként,én tvzek,olvasok,ő meg neteezik

ha a nagyszülők hébe-hóba vigyáznak a gyerekre akkor is,ha van kedve max mozi,meg vacsi

szex téren nincs gond,vmi ötlet?

2014. júl. 1. 08:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
7 éve vagyunk együtt, gyerek még nincs, de a nővéreim gyerekei sokszor vannak nálunk. Így néz ki egy esténk kettesben: párom netezik, ír, én pakolok, olvasok. Ha én netezek vagy írok, akkor ő olvas, vagy telefonnal játszik, vagy alszik. heti 1-2-szer filmet vagy sorozatot nézünk esténként, azt is gépen, online (tv-nk nincs, csak a nappaliban, de este vacsi után már a hálóban vagyunk). Van egy pár állatunk, velük bíbelődünk (kutya, macskák, rákok, csigák, garnélák, régebben voltak japán táncoló egereink is, de ők már elpusztultak, és a rágcsáló-szekciót most felfüggesztettük egy időre). Ha itt vannak a gyerekek (nyáron vagy hétvégente, szünetekben sűrűn), akkor együtt csinálunk valami vacsit, eszünk, játszunk, filmet/mesét nézünk, fürdünk, beszélgetünk. Sokáig a kertben szoktunk lenni még nyáron, mindig van valami gyümölcs, ami megérett (májusban a cseresznye, rengeteg volt, most fogyott el a meggy, de már érik a sárgabarack is), azt gyűjtögetjük, befőzzük, sütünk belőle, stb... zöldségek is folyamatosan érnek, gazolni, locsolni kell a kertet, és néha csak esténként jut erre idő, amikor még azért világos van. Egyébként páromnak lételeme a beszéd, folyton jár a szája, amivel rendkívül tud idegesíteni (pedig ő a férfi...) Ezért ha estére nincs semmi program, semmi, akkor inkább átengedem neki a laptopot, írjon, vagy foglalja el magát, én meg olvasok. Mert egyedül így nem zavar meg félpercenként valamivel, amit már hárommilliószor megbeszéltünk... hetente-kéthetente egyszer vagy mi megyünk át bátyámékhoz, vagy ők jönnek, vacsira, utána kártyázunk, társasozunk, vagy csak beszélgetünk. Ilyenkor 11-ig-éjfélig maradunk vagy maradnak, ha hétvége van, akkor tovább is. Jól megvagyunk, sosem érzem azt, hogy unatkoznék, és unalmasnak sem tartom az életünket, pedig néha becsúszik egy-egy nap, amikor kb. semmit sem csinálunk :) Én nagyon szeretek olvasni, az az egyik legfőbb hobbim, így legfeljebb olvasok, ha más nincs, de sokszor ha lenne más, akkor is :) Nem töltjük minden szabadidőnket együtt, párom sokszor meglátogatja az édesanyját, én ritkábban, van, amikor ott is alszik (problémás asszony sajnos, sok a gondunk vele, nem teljesen beszámítható...), én meg rendkívül élvezem azt az 1-2 nap csendet, ami ilyenkor körülvesz :)
2014. júl. 1. 09:25
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

hát általában egyikünk főz, a másik lazul. Most VB-t nézünk, én közben netezek, kutyát sétáltatunk, aztán fekvés. Hétvégén egy napot van itthon, a másikon dolgozik, de akkor változó, hogy mikor ér haza. Ritkán megyünk el itthonról, ő fizikai munkát végez, inkább pihenne, én irodában dolgozom, néha mennék kirándulni, vagy csak egy nagyobb sétára. De én is elvagyok otthon, úgyhogy nincs gond.

Szoktunk kártyázni, társasozni, elvagyunk :)

2014. júl. 1. 10:06
 13/16 anonim ***** válasza:

Az együtt otthontöltött idő kb 50-60%-ában netezünk, vagy én olvasok, férjem játszik a gépen, vagy videókat nézünk külön-külön.

Az idő maradék 40-50%-ában:

A közös céljainkon dolgozunk, ami most épp a lakásfelújítás, meg a saját honlap elkészítése. Sokszor van egyéb alkalmi munka, ahol be tudunk segíteni egymásnak (mindketten informatikai területen dolgozunk, csak eltérőn), most például egy új honlapot terveztem, ő meg a kivitelezést csinálja hozzá.

Van, hogy együtt jógázunk, vagy szeretünk együtt sorozatot is nézni, mostanában a Trónok harcát néztük, lassan kelleni fog valami új:) Néha elmegyünk együtt biciklizni, bevásárolni, közben beszélgetünk. Szinte minden nap megbeszéljük, hogy ki mit csinált aznap, hogy érezte magát napközben. Ha ez kimarad, akkor csak azért, mert gtalkon irogattunk egymásnak napközben, és képben vagyunk:)

Ő jobban ért a munkában az én területemhez, mint én az övéhez, ezért általában én szoktam neki mutogatni, hogy mit dolgoztam aznap, ő meg kommentálja:) Ha meg éppen semmi dolgunk nincs, és nincs kedvünk máshoz, akkor beszélgetünk mindenféléről, főleg a terveinkről, vagy személyiségfejlesztő anyagot hallgatunk közösen, (most fogjuk pl. befejezni a Brian Tracy-s anyagot).

Van olyan is, hogy együtt főzünk, pl. neki megvan, hogy mennyire szereti átsütve a húst, illetve jobb az olyan feladatokban, amikor türelemmel kell pl. kevergetni valamit, hogy ki ne ömöljön, ezeket álatlában ő csinálja, az ételek előkészítését (hozzávalók összerakása, hús befűszerezése) meg én.

2014. júl. 1. 12:16
 14/16 anonim ***** válasza:

Hétköznap többnyire hazajövünk, aztán kicsit gépezünk külön. Vacsi alatt eldöntjük, mi legyen tovább. Legtöbbször kiválasztunk egy filmet (most vb-t), azt sörözgetve végig - vagy míg álmosak nem leszünk - nézzük. Utána még kis nasi, aztán alvás.

Ritkábban megyünk a barátainkkal szórakozni, vagy ő sörözni, én meg akkor valami olyasmi filmet teszek be, amiket ő nem bír (horror, orvosos...), esetleg tekerünk fél-egy órát.

Hétvégén tovább alszunk, felkelés, reggeli, aztán kitaláljuk mi legyen ebédre. Bolt, majd közös főzés. Kajcsi után pedig vagy szex, alvás, pihi, vagy kimozdulunk. Túrázni szoktunk, vagy kitekerünk a Szigetre, este koncert esetleg buli, vagy sétálunk. De az is előfordul, hogy kajcsi - ő alszik, aztán mire felébred, én alszok el, és így kb. este látjuk egymást :D. Utólag jót nevetünk rajta.

Múltkor túráztunk, előtte egész nap a Vár környékén sétáltunk, de tervben van egy Velencei-tó is...

2014. júl. 1. 13:29
 15/16 anonim ***** válasza:

Én érek haza előbb kb. fél órával. Neten elintézem a dolgaimat, elolvasom a leveleimet. Mikor megjön megbeszéljük, hogy mit főzzünk. Elmegyünk bevásárolni. Főzés közösen (ő mos, szeletel, és ül a konyhában mire megfőzöm az ételt, addig beszélgetünk). Vacsi, közben megbeszéljük azt a mi a főzőcske alatt kimaradt. Vannak görényeink, azokat kiengedem, kitakarítom őket, addig párom netezik.

Utána nézünk egy filmet, vagy sorozatot, vagy ha valami szervezni való van, akkor azt beszéljük meg.

Ez néha kiegészül színházzal, barátokhoz menéssel, koncerttel, vagy csak unjuk az egészet és elmegyünk sétálni, vagy megnézzük mi van a városban.

Hétvégente mindig megyünk, mert mind a kettőnk családja másik-másik városban él, és minden hétvégére jut valami izgalom (születésnap,névnap, ballagás, szüret, fahordás, stb)

2014. júl. 1. 14:28
 16/16 anonim ***** válasza:

Esténként: film, forrófürdő, masszázs, közös főzés, vacsora, sokszor borral vagy pezsgővel :).. szex :)) ritkábban étterem/pizzázás, mozi, családi összejövetel (pl. vacsora egyikőnk családjánál és utána beszélgetés).

Hétvégén: étterem, termálfürdő/aquapark, kirándulás, hegymászás, városnézés, családlátogatás, motorozás, stb.

2014. júl. 1. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!