Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti átlagosan mennyit szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti átlagosan mennyit szerelmeskedtek egy héten a párotokkal? Szerintetek ez kevés? Mennyi lenne az ideális?

Figyelt kérdés

Nálunk jelenleg heti 1-2 alkalom van, bár volt olyan hét is, amikor egyáltalán nem volt szex. Mostanában folyton fáradt, mert itt a vizsgaidőszak és egész nap tanul.

Nem szoktam rajta számon kérni, természetesen megértem, ha fáradt, csak hát régebben heti 7 alkalom volt a minimum, és egy kicsit furcsálom, hogy ennyire megcsappant a dolog. Szerintem ez a mostani ahhoz képest eléggé kevés... mármint, én kezdeményezek az esetek 80%-ában, és abból majdnem mindig le vagyok építve azzal, hogy ne haragudjak, de nagyon fáradt, majd bepótoljuk. Én meg csak várom, hogy mikor. Amúgy nekem nem lenne gond, én ennyivel is bőven elvagyok, de furcsa, hogy egy 23 éves pasinak ez a heti 1 alkalom elég... :S

Van ilyen? Tényleg elég lehet neki most ennyi szex? Azt hinné az ember, hogy egy fiatal, erős férfi azért minden nap kívánja... csak emiatt furcsálom. :S

Amúgy 2 éve vagyunk együtt.

2012. máj. 27. 08:34
1 2
 1/12 Csegi89 ***** válasza:

Lehet, hogy tényleg fáradt a vizsgaidőszak miatt. Akkor aggódj, ha lemegy a vizsgaidőszak és akkor sem akar. Amúgy meg annyiszor kell csinálni, ahányszor jól esik.

22F

2012. máj. 27. 08:47
 2/12 anonim ***** válasza:
nem merek beleszolni. de tenyleg: en imadok szeretkezni valakivel akit szeretek. megha az csak egy 5 perces kis etyepetyeles is vagy gyors szenvedelyes szex.
2012. máj. 27. 08:51
 3/12 anonim ***** válasza:
Egy héten olyan 5 alkalom minimum. De volt hogy több lett belőle, ez attól függ mennyit vagyunk valamelyikünknél meg ugye a párom is mennyire szeretné a dolgot. Én páromnak is itt a vizsgaidőszak ő is fáradt igaz most nem vagyunk együtt annyit mint régebben de ez érthető ok, nyugi.
2012. máj. 27. 09:05
 4/12 anonim ***** válasza:

lehet,hogy tényleg fáradt,engem is nagyon lefáraszt a vizsgára készülés,bár én lány vagyok.

ha nem lenne elég neki heti egy alkalom biztos többet lennétek együtt.

2012. máj. 27. 09:13
 5/12 anonim ***** válasza:

Fiúknál nem akadály a testi/szellemi fáradtság.. sőt inkább felfrissülünk tőle, ez a nők kifogása általában..

Heti 1 pedig biztosan nem elég.. Alacsony tesztoszteron szint vagy rendszeres kielégülés (egymagában vagy mással) okozhatja..

2012. máj. 27. 09:17
 6/12 A kérdező kommentje:

Hát, szerencsére már csak 3 hét van hátra a vizsgaidőszakából, remélem, utána egy picit javul a helyzet.

Régebben nekünk is a heti 7 volt a minimum, de néha több is lett belőle, ezért volt fura, hogy most elég neki ez az 1-2 alkalom.

De én is abban bízom, hogyha lecsengett a vizsgaidőszak, megint minden a régi lesz. Remélem, hogy igazatok van, és tényleg csak a fáradtság teszi. :)

2012. máj. 27. 09:21
 7/12 anonim ***** válasza:

A kapcsolat elején mindig intenzívebb ez a helyzet. Nálatok ez most nagyon lecsökkent. De van itt azért pár kérdés, ami beleszólhat: Te hány éves vagy? Mi a recept nálatok: mindig ugyanott csináljátok, mindig ugyanaz a koreográfia? Tehát: orál ide-oda, hanyattfevés vagy hátulról a végén orál vagy nem? Szex közben mennyire vagy kezdeményező újító? Mert ha ugyanaz megy mindig lehet, hogy kissé unalmas már.

Ugye rögtön összetettebb a kérdés.

2012. máj. 27. 10:26
 8/12 A kérdező kommentje:

Hát, igen, így már kicsit összetettebb a kérdés. Én 21 éves vagyok. Általában én kezdeményezek, de új pózokat ő szokott javasolni. Természetesen ha ő szeretne kipróbálni valami újat, abban mindig benne vagyok, elég nyitott vagyok az újdonságokra.

Leggyakrabban orál szex, illetve a lovagló póz, a kutyapóz, meg persze a sima misszionárius póz szokott előjönni, de például ő nagyon szereti a 69-et is. Én abba is belemegyek.

Viszont extrém helyekre nem megyünk, ő jobban szeret otthon lenni, ahol biztosan nem zavar meg minket senki, és én szintén ilyen vagyok. Lehet, hogy azt unja, hogy mindig otthon vagyunk? De hát máshol meg ő nem akar, mert ott állítása szerint "nem tudja elengedni magát"... :S

2012. máj. 27. 10:35
 9/12 anonim ***** válasza:

Amikor jól esik, akkor, de kb mi is olyan heti 2-3 szor, de van olyan, hogy egyszer sem.

7 éve vagyunk házasok, de ez mindig így volt. Számunkra nem ez a legfontosabb. De pl ő is korosztály, 27 éves a párom, én 25.

2012. máj. 27. 12:53
 10/12 anonim ***** válasza:

ma 10:26 vagyok: Ezt értem, s koreográfia mindig ugyanaz? (Mint a filmeken?) Kicsi orál ide-oda, póz csere póz csere póz s végén orál?

Mert ha igen, akkor lehet, hogy ezen kellene változtatni. Kihagyni dolgokat vagy újakat kitalálni. Konyhában, fürdőben, instant szex - tudod 7 perc alatt, máskor meg pont fordítva: "Állj... még ne menj el.. szünet 10 perc, s folytatni".

Ilyeneken nem gondolkoztál még?

2012. máj. 27. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!