Milyen süsün szerelmeskedtek a párotokkal a babprojekt alatt?
Projekt???Hát mi először beadjuk a pályázat igénylését!Ha megkapjuk akkor dolgozunk az ügyön kutyában!Aztán ha megnyertük rá a pályázati összeget akkor iparkodunk!!!Majd megszüljük,be nyújtjuk az igény a nevelésre!Ha az is sikerül akkor a papírral elmegyünk az országos babaprojekt állomásra és örülünk,hogy sikerült a vállalkozásunk terve!
Egy gyerek nem terv!!!!Nem projekt!!!!Még akkor sem,ha sokáig készültök rá!!!!Ez személytelen és gusztustalan 1 leendő anyától!!!!
hi-hi-hi
vicces vagy!
a projekt = terv
a baba projekt = baba tervezés
angolul
Szia!
Nekünk az első tervezett hónapban sikerült. :)
Lényegében akkor voltunk együtt, amikor kedvünk volt (elég gyakran :)), de a peteérésnél egy kicsit odafigyeltünk az időzítésre is. Előtte 2 nappal, aznap, másnap. 2 hét múlva pedig pozitív volt a tesztem.
Azt mondják a legjobb ha két szeretkezés(-project:)) között 36 óra eltelik, a spermiumok minősége miatt. Pé előtt már várakozhatnak akár 48-72 órát is, illetve utána 12 órában esélyes.
Sok sikert!
21 hetes km
barátnöm abba hagyta a gyógyszert a sexuális életük havi egy volt. mindkét gyerek elsöre sikerült.
az akinek egyböl össze jött könnyen mondja, hogy ne tervezzenek, de van itt aki már évek óta próbálkozik , az bizony terv szerint halad már.
Első válaszoló egyébként érdekes a meglátásod!
Ez csak egy mondva csinált szó, ami egyre népszerűbb!
Irtam volna azt hogy milyen sűrűn vagytok együtt a párotokkal mialatt ébredési hőt méregettek, hőgörbéket elemezgettek, isszátok a jobbnál jobb gyógynövényes teákat a peteérés miatt, keresitek a terhességi jeleket magatokon, viatminoztok, folsavoztok, ovu teszteztek, mikroszkópoztok és még ki tudja mi más....
Ez jobb lett volna?
Szerintem meg ezt az egészet egybefoglalja a "projekt" szó!
Az első baba nagyon könnyen összejött, most már szeretnénk másodikat. Még nem tartunk ott, hogy hőmérőzzek, ovu tesztet csináljak, stb.,csak a kiszámítható körülbelüli peteérési héten 2 naponta együtt vagyunk.
Majd meglátjuk két hét múlva, eredményes volt-e.....:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!