Pasik! Terveznétek ti gyereket a párotokkal úgy, ha már nem éreznétek azt hogy szeret, és nem lenne olyan odaadó, kényeztető és önzetlen velem, mint az első évben? 41/ff
Félek hogy úgy járok mint az exnejemmel. Akkor jött össze a gyerek, amikor már "kihűlt" a kapcsolat.
Az biztos hogy egy gyerek csak tovább növeli az elhidegülést. Vagyis még kevesebb figyelmet kapnék mint most
Tudom szörnyű ezt kimondani, de néha úgy érzem hogy nem is a szerelme vagyok, hanem csak egy spermadonor, akire szüksége van a ciklusa tizennegyedik napján.
Ha vissza mennénk az időben 2 évet, simán belemennénk a gyerekvállalásba. Akkor minden tökéletes volt.
.. egy kapcsolatban egyes számú kérdés nem az, hogy ő szeret-e, hanem hogy te szeretsz-e.
ez az egyetlen dolog, amiben biztos lehetsz.
a kérdésed nem ad erre egyértelmű választ :))
márpedig minden további kérdésre (pl. legyen-e gyerek) a válasz ettől az egytől függ.
Hát szerintem nem csak attól függ hogy ő szereti-e a párját... Igenis fontos dolog hogy nem érzi azt, hogy a párja szeretné őt.
Kedves Kérdező! Mindenképp beszéld ezt meg a pároddal, mert ha te ezt érzed, necces lenne egy babát bevállalni. (Egy gyereknek a legjobb ha családban nő fel, szüksége van mind a kettőtökre!) ... szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!