Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a férjem és terhes lett az illetőtől. Hogyan tovább?
Sajnos félreléptem és ami még rosszabb terhes lettem,de nem a férjemtől.Nem tudom mit tegyek,megtartsam és mondjam azt hogy az övé vagy vetessem el és tartsam titokban?Ti mit tennétek ilyen helyzetben?
Én szívem szerint megtartanám,de mivel a férjemmel képzelem el az életem nem tudom ez így fair volna e?!Nyilván a félrelépés sem volt fair,de én nem vagyok az elvetetés híve,szóval szívem szerint megtartanám.
"Nézd, en ugyan no vagyok, de nálam egyetlen megbocsáthatatlan dolog letezik, es az a hazugság. Legyen benned annyi, hogy oda állsz elé es elmondod.
A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. "
Akinek sikerult a nullara pontoznia, elarulna, hogy miert? Szerinte nem kellene elmondania??? Gratula
41 Mert aki azt állítja, hogy a büdös életben nem hazudott, az hazudja a legnagyobbat mindenkinél, és az a leghazugabb:D
Mondom ezt úgy, hogy egy minuszt sem nyomtam az adott hozzászólásra:D
"41 Mert aki azt állítja, hogy a büdös életben nem hazudott, az hazudja a legnagyobbat mindenkinél, és az a leghazugabb:D
Mondom ezt úgy, hogy egy minuszt sem nyomtam az adott hozzászólásra:D
"
Nyilvan nem a "finom volt a vacsora? igen" jellegu hazugsagra gondoltam, hanem arra, aminek kovetkezmenye is van.
A válaszíró 48%-ban hasznos válaszokat ad
Te nagyon ostoba egy ember lehetsz.Fogalmazni sem tudsz...
Összevissza irogatsz,a hosszabik hozzászólásodat ember legyen a talpán,aki megérti mit hadoválsz össze vissza..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!