Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a férjem és terhes lett az illetőtől. Hogyan tovább?
Sajnos félreléptem és ami még rosszabb terhes lettem,de nem a férjemtől.Nem tudom mit tegyek,megtartsam és mondjam azt hogy az övé vagy vetessem el és tartsam titokban?Ti mit tennétek ilyen helyzetben?
Én szívem szerint megtartanám,de mivel a férjemmel képzelem el az életem nem tudom ez így fair volna e?!Nyilván a félrelépés sem volt fair,de én nem vagyok az elvetetés híve,szóval szívem szerint megtartanám.
Ez nem válasz, de kapcsolódik a kérdéshez: EGY ÖNZŐ CAFKA VAGY
köszönöm a figyelmet, csak ennyit szerettem volna
ugye nem gondolod komolyan, hogy úgy nevelteted fel vele, hogy azt hiszi az övé a gyerek!
ismerős házaspárnál a kislány 4 éves volt mikor a férj gyanút fogott ... beigazolódott ... volt egy nagyobb gyerekük is ... elváltak, és azóta a kislánynak nincs apja, mert csak a nagyobbik gyerekkel hajlandó foglalkozni ... és megértem
nem is értem, hogy hogyan jut ilyen gondolat eszedbe
ki fog derülni, ne aggódj
nagybátyámat is etették 10 éven át, meg húzták le gyerektartással, nem kellett volna
a csaj megkapta, amit megérdemelt :)
Ha elveteted, akkor mit mondasz neki, hogy miért nem lehet 6 hétig szexelni?
Ha megmondod neki, akkor tuti, hogy a legkevesebb, hogy elválik tőled.
Ha azt hazudod, hogy az ő gyereke, akkor ez később kiderülhet.
Amúgy honnan tudo, hogy tőle lettél terhes és nem a férjedtől, vele ilyen ritkán van szex, vagy nem volt egy ideig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!