Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a férjem és terhes lett az illetőtől. Hogyan tovább?
Sajnos félreléptem és ami még rosszabb terhes lettem,de nem a férjemtől.Nem tudom mit tegyek,megtartsam és mondjam azt hogy az övé vagy vetessem el és tartsam titokban?Ti mit tennétek ilyen helyzetben?
Én szívem szerint megtartanám,de mivel a férjemmel képzelem el az életem nem tudom ez így fair volna e?!Nyilván a félrelépés sem volt fair,de én nem vagyok az elvetetés híve,szóval szívem szerint megtartanám.
" Na ezért fogok DNS tesztet csináltatni, ha gyerekem lesz... És ha nem az enyém akkor otthagyom a gcibe a nőt..."
Nem minden nő rbanc. Ha azzal csinálod meg aki nem szolgált ra, o fog otthagyni szo nelkul.
Így is van 19. Csak pozitívan.
Viszont apasági helyett inkább keress olyan nőt akiben megbízhatsz. Nem k.va mindenki, bármennyire furcsa. Ne a kérdezőből indulj ki. Vannak tisztességes nők.
"Akkor így járt"
És milyen jól!
Nos:
-ha vele képzeled el az életed, akkor ne hazugsággal akarj élni mellette.
-lehet ő is kiszámolná a dolgokat és magától rájönne.
-ez kiváló alkalom, hogy a kapcsolatotokat rendbe tegyétek.
-legközelebb gondolkodj, mielőtt cselekszel.
-az igényed a törődésre természetes, ezt nem kell megtagadnod
-ha elveid ellen való a pici elvetetése ne tedd
A hazudozás, főleg egy életen át tartó aláássa a személyiségedet, életedet. Kérlek ne tedd!!!
Remélem sikerül szeretetteljes, békés mederbe terelni a kapcsolatotokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!