Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a férjem és terhes lett az illetőtől. Hogyan tovább?
Sajnos félreléptem és ami még rosszabb terhes lettem,de nem a férjemtől.Nem tudom mit tegyek,megtartsam és mondjam azt hogy az övé vagy vetessem el és tartsam titokban?Ti mit tennétek ilyen helyzetben?
Én szívem szerint megtartanám,de mivel a férjemmel képzelem el az életem nem tudom ez így fair volna e?!Nyilván a félrelépés sem volt fair,de én nem vagyok az elvetetés híve,szóval szívem szerint megtartanám.
remélem kamu a kérdés, mert szomorú volnék, ha kiderülne, hogy tényleg létezik ekkora gerinctelen ordenáré r i b a n c a világon.
Picim: Hogyan képzeled el a férjeddel az életed, miközben félrekúrogatsz és olyan hülye vagy, hogy még nem is védekezel?
Szóval attól félsz, hogy nem leszel fair a férjeddel?
Ez elég viccesen hangzott a történet után...
Ismerek olyat, aki mással nevelteti más gyerekét. Az igazi apa nem tudja, hogy van egy gyereke, a nem igazi apa meg erején felül teljesít, hogy gondoskodjon a sajátjának hitt gyerekéről.
Szép sztori.
Ha az eddig sárba tiport büszkeségedből, tartásodból, önérzetedből és önbecsülésedből még egy aprócska darabot vissza akarsz szerezni annak érdekében, hogy emberként nézhess holnaptól a tükörbe, mondd el az igazat mindenkinek.
Hosszú távon mindenképpen ez a helyes. A házasságodnak gondolom annyi, de nem ezzel ér véget. A házasságodnak te vetettél véget amikor félred.tál. Te vagy a felelős érte, hát vállald a következményeket.
ma 15:48
Hát elég ritkán,van hogy hetekig nincs,mert sokszor kell elutazni a munka miatt.Arról nem beszélve hogy mostanában nem foglalkozott velem.Így volt aki igen.Kértem hogy ha itthon van,legalább akkor szenteljen rám időt.Szóval nem tőle van az biztos.
Hát most már pedig vállald, amit tettél, és reméld, hogy megbocsát!
Semmiképpen se hazudd azt, hogy az övé, egyrészt mert ennél nagyobb mocsokság nem létezik a világon, másrészt meg mert úgyis lebuknál! Szerinted egy apa nem érzi, hogy az övé-e a gyerek???
Aztán közösen döntsetek arról, hogy hogyan tovább, és itt igenis számítson az ő véleménye is, mert így is eléggé csúnyán átverted, de a legdühítőbb, hogy most meg azt fontolgatod, hogyan verd át ismételten!?
Szerintem inkább azt gondold meg, hogy a férjeddel akarsz-e maradni.
Amit leírtál abból elég nyilvánvaló, hogy nem igazán működik köztetek már sem a dolog szexuális része, sem pedig az érzelmi. Ezt a te félrelépésed és talán a férjed-é is mutatja.
Ahhoz sem elég egy perc, hogy valakinek az ágyában kössél ki, tehát itt nem csak a dolog fizikai részéről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!