Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, Ti akarnátok tudni róla?
A kérdésem az lenne, hogy elmondjam-e a férjemnek, hogy ijesztően vonzódom az új főnökömhöz. Nem tudom, miért van bennem ez az érzés, mert egyébként nem az esetem, idősebb is nálam, családja van, és más nemzetiségű. Három hete kezdtem dolgozni az új munkahelyemen, 2 év GYED után. Egy irodában vagyunk, összezárva napi 9 órában (sokszor több, túlórázni kell). Nem akarom ezt érezni, és eszemben sincs megcsalni Őt, de nem tudom, hogy elmondjam-e neki, vagy inkább próbáljam egyedül megoldani ezt a problémát? Látja rajtam, hogy nem oké minden, mert én nem tudom titkolni az érzéseimet, de eddig nem kérdezett rá.
Tehát akarnátok tudni róla, vagy sem?
Meg egy dolog:
mi ferfiak mashogy vagyunk programozva kicsit. Ha mondanak nekunk egy problemat, az elso reakcio nem az, hogy jo hogy megosztottad velem, meghallgatlak, hogy konnyebb legyen neked, hanem az,hogy "mit varsz tolem, hogy oldjam meg?" Es ha erre nincs kesz valasz, akkor "akkor meg minek mondtad?"
A ferfit bosszantja az olyan problema amit nem tud megoldani, es alapvetoen ha mondanak neki valamit, akkor ugy ertelmezi, hogy tole varod hogy megoldja.
Ha azt varod hogy tegyen valamit, pl udvaroljon neked ujra, legyen romantikusabb, versenyezzen, akkor ezt joelore fogalmazd meg magadban, es efelol kozelits, ezt mondd neki.
Ha viszont nem varsz tole semmit, akkor ne mondd el neki, mivel az hogy nem tehet semmit, sot, hogy nem is varnak tole semmit hogy tegyen, bosszantani fogja, mert nem fogja erteni hogy akkor mi ertelme volt elmondani.
Ha annyi az igenyed hogy meghallgasson/kiadd magadbol, arra jobb egy baratno.
30f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!