Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok? Foleg ferfiak valasza erdekelne!
Paromrol kiderult hogy ket honapig telefonon beszelgetos kapcsolatot tartott fent egy lannyal.Munkaja kapcsan ismerkedtek meg.Megcsalas allitolag nem tortent ezt mindket fel vallja(beszeltem a lannyal ugyanis a titkos telefont megtalaltam).Elmondta hogy csak haveri kapcsolat volt,es csak dumaltak.Nyilvan,mert 300 km eleg messze van...
Jovore eskuvot terveztunk!Megingott a bizalmam,megha fizikai megcsalas nem is tortent!8 eve vagyunk egyutt,nyilvan paromnak jot tett az egojanak ez a tortenes,es azt mondja nem gondolta hogy egy ennyire messze levo lany problemat okozhat!Jot dumalgattak es ennyi.Teny hogy bebizonyosodott(sms) nem egyszer szo volt rola hogy engem szeret es nem akarna megcsalni,de jol esik neki most dumalni egy kivulallo szemellyel.Masoknal mindig azt latja hogy halal happy minden,ez a lany meg nyiltan beszelt rola hogy epp mi a problemajuk a parjaval.En ezt mind meg is ertenem,nekem is van baratom akivel jo elbeszelgetni hogy mi a velemenye meg ilyenek,de ferfiak,letezik hogy ezt egy vadidegen lannyal akarjatok megtenni?Azt mondja parom,hogy pont azert gondolta azt hogy ezzel nem lehet semmi baj,mert igaz hogy elo szemelyrol van szo,de olyan messze hogy okom nem lehetne aggodni.
A véleményünk érdekelt.
Szerintem túlpörgöd a dolgot. Ettől függetlenül te döntesz. Te érzed, amit érzel.
Az jó, ha van kivel megbeszélni a dolgokat.
Viszont, ha csak egy barátra, haverra volt szüksége, akkor miért kellett eltitkolni, ráadásul titkos telefonon beszélni vele?
1. Nem értem,mi köze annak, hogy találkoztak-e ahhoz, hogy jókat tudnak beszélgetni? elvégre nem flörtröl van szó, hanem beszélgetésröl.
2. Ebben az esetben semmi, de semmi jelentöséges annak, hogy a beszélgetöpartner nö vagy férfi, a lényeg az az, hogy jól lehet vele beszélgetni.
3. A "titkos telefon" számomra világos, valószínüleg tudja, hogy betegesen féltékeny vagy és nem akart cirkuszt olyasmi miatt, ami teljesen értelmetlen. Abból, hogy igy kikelsz magadból, mert valakivel telefonon beszélget a párod, igaza is van.
4. a párod helyében erösen gondolkodnék azon, hogy iylen növel akarom-e leélni az életemet, aki egyrészt betegesen féltékeny, másrészt nem bízik bennem, harmadrészt meg kutat a dolgaim között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!