Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok? Foleg ferfiak valasza erdekelne!
Paromrol kiderult hogy ket honapig telefonon beszelgetos kapcsolatot tartott fent egy lannyal.Munkaja kapcsan ismerkedtek meg.Megcsalas allitolag nem tortent ezt mindket fel vallja(beszeltem a lannyal ugyanis a titkos telefont megtalaltam).Elmondta hogy csak haveri kapcsolat volt,es csak dumaltak.Nyilvan,mert 300 km eleg messze van...
Jovore eskuvot terveztunk!Megingott a bizalmam,megha fizikai megcsalas nem is tortent!8 eve vagyunk egyutt,nyilvan paromnak jot tett az egojanak ez a tortenes,es azt mondja nem gondolta hogy egy ennyire messze levo lany problemat okozhat!Jot dumalgattak es ennyi.Teny hogy bebizonyosodott(sms) nem egyszer szo volt rola hogy engem szeret es nem akarna megcsalni,de jol esik neki most dumalni egy kivulallo szemellyel.Masoknal mindig azt latja hogy halal happy minden,ez a lany meg nyiltan beszelt rola hogy epp mi a problemajuk a parjaval.En ezt mind meg is ertenem,nekem is van baratom akivel jo elbeszelgetni hogy mi a velemenye meg ilyenek,de ferfiak,letezik hogy ezt egy vadidegen lannyal akarjatok megtenni?Azt mondja parom,hogy pont azert gondolta azt hogy ezzel nem lehet semmi baj,mert igaz hogy elo szemelyrol van szo,de olyan messze hogy okom nem lehetne aggodni.
Ne haragudj, de az alaptalan hiszti , a mindennapos ténylegesen és érzelmileg is bizonyìtott szerelem/ szeretet és õszinteség ellenére jelenlévõ beteges féltékenység ( mint ahogy a kérdezõ is ìrta, hogy akkor is hisztizne ha az elejétõl fogva tudna a dologròl...) az nàlam egyàltalàn nem normàlis.
És elég sokaknàl nem az.
Sok haver azért kergeti csak a lyukakat, mert elegük van a rinyàlàlsbòl a többivel meg nem jàr felelõsség.
És pont ezért van egyedül a nõk többsége , maguknak intézik, ìgy tudnak tovàbb sajnàlkozni, hogy a mocskos férfiaknak csak a p.na kell.
Persze van alapjàraton tahò pasi is, de hölgyeim, a többség pont arra tapad ;)
A bnõd úgy làtszik nem a baràtod igazàn.
1 vélemeny alapjàn ( ami egy féltékeny, megingott személy sebezhetõ vélemenye) a màsik fél érvei nélkül egybõl következtetést szûr le, ami alapjàn arra ösztönöz, hogy dobd a võlegényed.
Jòl sejtem, hogy õt nem jegyezték még el vagy talàn kapcsolata sincs....? Gondolkodj egy picit.
Nem olvastam végig minden hozzászólást, nem is vitázni akarok.
Szóval ha jól értem, a férjed kizárólag baráti alapon, de titokban beszélgetett ezzel a lánnyal, aki szintén párkapcsolatban él. Téged, bevallásod szerint szeret és próbál a kedvedre tenni, esküvőtök lesz. Az elrejtett telefonnal nagy hibát követett el, de szerintem csak nem volt jobb ötlete.
Megértem hogy féltékeny vagy (én is ilyen vagyok) és zavar hogy nem férfi barát az, akivel kibeszéli a problémáit. Szóval az én párom is jól kijön nőkkel, én meg férfiakkal. Ő nem féltékeny, én meg nagyon, de próbálom türtőztetni magam. Mindig próbálom emlékeztetni magam, hogy ez nem ellenem irányul, csak egy emberi igény a beszélgetésre valaki mással.
Tedd túl magad ezen, szeret téged és kész. Bocsáss meg neki és soha ne hánytorgasd fel a későbbiekben.
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!