Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok? Foleg ferfiak valasza erdekelne!
Paromrol kiderult hogy ket honapig telefonon beszelgetos kapcsolatot tartott fent egy lannyal.Munkaja kapcsan ismerkedtek meg.Megcsalas allitolag nem tortent ezt mindket fel vallja(beszeltem a lannyal ugyanis a titkos telefont megtalaltam).Elmondta hogy csak haveri kapcsolat volt,es csak dumaltak.Nyilvan,mert 300 km eleg messze van...
Jovore eskuvot terveztunk!Megingott a bizalmam,megha fizikai megcsalas nem is tortent!8 eve vagyunk egyutt,nyilvan paromnak jot tett az egojanak ez a tortenes,es azt mondja nem gondolta hogy egy ennyire messze levo lany problemat okozhat!Jot dumalgattak es ennyi.Teny hogy bebizonyosodott(sms) nem egyszer szo volt rola hogy engem szeret es nem akarna megcsalni,de jol esik neki most dumalni egy kivulallo szemellyel.Masoknal mindig azt latja hogy halal happy minden,ez a lany meg nyiltan beszelt rola hogy epp mi a problemajuk a parjaval.En ezt mind meg is ertenem,nekem is van baratom akivel jo elbeszelgetni hogy mi a velemenye meg ilyenek,de ferfiak,letezik hogy ezt egy vadidegen lannyal akarjatok megtenni?Azt mondja parom,hogy pont azert gondolta azt hogy ezzel nem lehet semmi baj,mert igaz hogy elo szemelyrol van szo,de olyan messze hogy okom nem lehetne aggodni.
Van egy jó barátom, gyerekkori barát. Neki is van egy menyasszonya, aki finoman szólva bolhából elefántot csinál ahogy te is. Engem ismer, így nem én vagyok a gond. Viszont egyik nyáron egy közös bulizásnál megismerkedtünk egy aranyos lánnyal aki amellett, hogy baromi jó fej, még okos is. Jóval később derült ki, hogy a jó barátom titokban heti 2 alkalommal mindig beszélget a lánnyal. Mindenről. Én megkérdeztem, hogy miért titkolja Móni elől a menyasszonya elől. A válasz az volt, hogy azért titkolja, mert úgysem hinné el, hogy csak jó beszélgetni vele, barátságon kívül semmit nem érez a lány iránt, Csak feltölti, jól esik neki. Móni tuti levágna egy hatalmas hisztit, sőt szakítana vele, pedig ő szereti. Na ő ezért titkolja, és valahol igaza van. Egyébként azóta a buli óta ők sem találkoztak.
Gondolom te sem értenéd meg, hogy egy srácnak lehet olyan barátja aki lány. De meglep, hogy kiakadsz ezen, holott neked is van olyan barátod akivel jó beszélgetni. Az mennyiben más??
10/12-es
Kutat a dolgaim között? Egy normális kapcsolatban, egy házasságban van olyan hogy te meg én dolgod? Nekem ez nagyon fura... ha 2 ember összeköti az életét, akkor abból egy közös élet lesz, tehát nem kéne különcködni semmiben.. Nekünk a párommal minden közös, egyek vagyunk, nem különcködünk semmiben, nem élünk külön életet semmilyen téren... mert mi egymást választottuk életünk párjául, összekötöttük az életünket, mindenünket.
Kérdező!
Kezdesz sárkányosodni!!
A párod összetalálkozott az ellentéteddel, és adj hálát a sorsnak, hogy van köztetek 300 km!!
egy férfi
"ennyire rovid ido alatt kialakul egy ennyire bensoseges kapcsolat"
Igen, létezik. Ez is tapasztalat. :) Ha csak erre voltál kíváncsi.. akkor ahhoz nem is fűzök hozzá semmit, hogy vannak vagy lehetnek-e mellékes érzelmek, mert minden ember más..
A 12-es vagyok. Egy párkapcsolatban IGENIS VAN enyém meg tied, pl a telefon, a számmítógép, az íróasztal, a könyveim egy része, ez nem közös.
Attól, hogy valaki kapcsoaltban él, nem szünik meg külön embernek lenni, és bizonyos privátszféra mindenkinek jár és szükséges.
Egy jó kapcsoaltban a két fél bízik egymásban és eszébe sem jut a másikat kontrollálni, kutatni utána.
Nálunk mindkettönknek meg van a lehetösége arra, hoygy néha egyedül legyen, lehetnek külön barátai is (megcsalás, vagy flört nálunk nem fér bele, ebben elöre megegyeztünk és ehhez tartjuk is magunkat), és állítom, hogy jó a kapcsolatunk.
Nemsokára leszünk 25 éves házasok, és ez azt hiszem jelent valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!