A következő játékokról érdekelne a véleményetek! (Többi lent) Mit gondoltok róluk?
Watch dogs- megéri: Szép grafika, bár nekem egy kicsit rövid és hihetetlen téma!
Wolfenstein- Régebbivel játszottam és megfogott a téma, egyediség, mint az újba!
Plant vs Zombies Garden Warfare- Lenyűgöző egyediség itt is!
Szeretem a játékot!
Ezek közül mindet megvenném!
Nagyon jó játékok!
Watch Dogs:
Nem játszottam vele, de engem nem nagyon kötnek le a GTA szerű játékok (bár a Mafia II valamiért bejött).
Garden Warfare:
Sajnos ezzel sem játszottam még, de az első Plants vs Zombies egy addiktív játék volt, én nagyon szerettem, vagy 5x végigjátszottam. Biztosan nem rossz ez sem...
New Order:
Nálam a Wolfenstein cím miatt is kötelező volt, mert mindegyik részével játszottam idáig, így ezt meg is vásároltam nemrég. Azt kell mondjam, hogy nekem nagyon bejön a játék a hibáival együtt is, nem mondanám unalmas tucat FPS-nek. A kritikákat elnézve úgy tűnik, hogy ezzel nem vagyok egyedül...a Wolfenstein: New Order egy jó játék azoknak, akik szeretik az FPS-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!