Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok? Foleg ferfiak valasza erdekelne!
Figyelt kérdés
Paromrol kiderult hogy ket honapig telefonon beszelgetos kapcsolatot tartott fent egy lannyal.Munkaja kapcsan ismerkedtek meg.Megcsalas allitolag nem tortent ezt mindket fel vallja(beszeltem a lannyal ugyanis a titkos telefont megtalaltam).Elmondta hogy csak haveri kapcsolat volt,es csak dumaltak.Nyilvan,mert 300 km eleg messze van...
Jovore eskuvot terveztunk!Megingott a bizalmam,megha fizikai megcsalas nem is tortent!8 eve vagyunk egyutt,nyilvan paromnak jot tett az egojanak ez a tortenes,es azt mondja nem gondolta hogy egy ennyire messze levo lany problemat okozhat!Jot dumalgattak es ennyi.Teny hogy bebizonyosodott(sms) nem egyszer szo volt rola hogy engem szeret es nem akarna megcsalni,de jol esik neki most dumalni egy kivulallo szemellyel.Masoknal mindig azt latja hogy halal happy minden,ez a lany meg nyiltan beszelt rola hogy epp mi a problemajuk a parjaval.En ezt mind meg is ertenem,nekem is van baratom akivel jo elbeszelgetni hogy mi a velemenye meg ilyenek,de ferfiak,letezik hogy ezt egy vadidegen lannyal akarjatok megtenni?Azt mondja parom,hogy pont azert gondolta azt hogy ezzel nem lehet semmi baj,mert igaz hogy elo szemelyrol van szo,de olyan messze hogy okom nem lehetne aggodni.
Persze. Egy vadidegen lánnyal barátság alapon. :D És véletlenül úgy érzik, jobb ha titkolni kell ezt a "barátságot". Kérdező, szereted ha madárnak néznek. Ez minden volt csak nem barátság. Nem történt meg a megcsalásnak az a része amikor megbssza lányt, a többi igen. Döntsd el, zavar-e ez téged. (annyit elárulok zárójelben hogy a kapcsolatok nagy részébe ez nem fér bele)
2014. aug. 20. 19:45
22/50 anonim válasza:
Még egyszer leírom... minden ember más. Így nem tudjuk megmondani, hogy tényleg csak barátilag tekint-e rá, vagy sem.. Én a saját tapasztalatomból adtam egy jó tanácsot hogy jobb csírájában elfojtani, mert mindenki önmagából indul ki.. lehet hogy ez tényleg egy hasznos tanács lenne rátok nézve is, de lehet hogy aggodalomra nincs semmi okod. Ezt mi nem tudhatjuk. Aki engem lepontoz, az azért teszi, mert ő megint önmagából indul ki, megint más ember.. más felfogással, véleménnyel.. valakinek lehetnek úgy barátai a másik nemből, hogy csak emberként tekint rá, valaki meg akaratán kívül is képtelen rá.. sajnos én az utóbbi vagyok, de ezt tudom is magamról, valamiért hátsó gondolatok jönnek belőlem.. pedig mennyit küzdöttem már...de ezt a párom is tudja, így az a legegyszerűbb, hogy inkább nem is barátkozok mélyebben a másik nemmel. :/
2014. aug. 20. 19:46
23/50 anonim válasza:
"De mi lett volna akkor ha ez a kany mondjuk kozelebb lakik hozzank?Abbol nem napi beszelgetesek lettek volna hanem talalkozasok.Erre parom azt vallja hogy abba nem ment volna bele.Ebbe is csak azert vett reszt mert tudta hogy 300km az nem itt van es talan nem olyan rossz ez a dolog igy."
Rosszul látod a dolgokat.
Ebben ÉPPEN az a jó, hogy a másik messze van, és nem ismer senkit az ismeröseim közül, ezért sokkal nyíltabban lehet vele beszélni.
Ez kb. olyan, mint EZ A FÓRUM; ahol ismeretlenekkel beszélsz meg ma´gan- és nem magánügyeket.
2014. aug. 20. 19:47
24/50 A kérdező kommentje:
Nem akarok sarkanykodni,de nyilvan sos segitsegnyujtast kertem a bnomtol,aki tefmeszetesen noi szemmel latja a dolgot es helybol eliteli ezt az egeszet.Gindolgam megkerdezek vkiket akik ferfiak,mert nyilvan maskepo gondolkodnak a nok mint a ferfiak.En pl nem azt mondom higy a megcsalas elfogadhato de azt vallom hogy olyankor meg kell nezni a kapcsolatot is hogy miert alakult ugy hogy eljutott odaig a par.Na a bnom hiaba vagyunk egynemuek o nem igy gondolkodik,nala akarmilyen okbol tortenne is a megcsalas o nem vizsgalgatna semmit,tenne lapatra az illetot.Itt most nem torgent megcsalas,bar bnom szerint csak naiv vagyok.Erre lettem volna kivancsi hogy tenyleg az volnek,?
2014. aug. 20. 19:48
25/50 anonim válasza:
12-es.. most ebbe ha belemennénk, csak vita lenne a vége.. szerintem az igaz kapcsolat az más.. de lehet, hogy csak nem vagyunk egyformák.. de azt tudom hogy sok ember úgy éli le az életét, házasságban, hogy még szerelmes sem volt, vagy ha volt is, nem tudja mi egy párkapcsolat igazi mélysége.. sok mindenki felületesen éli az életét..
2014. aug. 20. 19:49
26/50 anonim válasza:
Létezik.
Én 16 évesen ismertem meg egy lànyt akivel annyira jòba lettünk, hogy mindenrõl beszélgettünk tabuk nélkül.
Talàlkozgattunk , néha hosszan sétàltunk, õ adott nekem tippeket , hogy szedjek fel baràtnõt....úgy, hogy egyikünk se akart a màsiktòl semmit,pedig a külsõvel semmi gond nincs, sõt...
Ez a mai napig ìgy van, holott hàzas vagyok és eltelt 8 év. Szép lett volna, ha bàrmelyik baràtnõm hisztizése miatt ez megszakadt volna.
Valòszìnû hàzas se lennék ha bàrmennyire is zavarta volna a feleségemet a dolog ,szerencsére van még normàlis nõ a vilàgon aki ha azt mondja bìzik bennem, akkor nem hazudik.
2014. aug. 20. 19:50
27/50 A kérdező kommentje:
23as!Volegenyem is erre hivatkozott!Mondta is hogy mivel jobb higy bnomnek elmondom a probkemainkat mist pl ezt is,utana masnap meg vigyorgok a kepebe hogy kibekuktunk.Oneki pont ezert volt kotetlenebb egy ilyen messze levo ember.
2014. aug. 20. 19:51
28/50 anonim válasza:
Van még normális nő a földön.. kinek mi a normális? Valakinek belefér ez, valakinek nem fér bele.. azért is nem illik mindenki mindenkivel össze. De ez így is van rendjén.. csak meg kell találni azt az embert, aki passzol hozzád felfogásban!
2014. aug. 20. 19:52
29/50 anonim válasza:
Kamu duma. Férfiként azt mondom, hogy ha kiderülne hogy hónapok óta titkos telefonbeszélgetéseket folytatok a feleségem számára ismeretlen nővel, hát állna a bál. És a legtöbb kapcsolatban állna a bál, és meginogna a bizalom. Amiket most mond a párod, kifogások. Mert meg sem bánta, még azt hiszi, hogy kifogásokkal megúszhatja. Nem sok jót ígér a jövőtökre.
2014. aug. 20. 19:56
30/50 A kérdező kommentje:
Nekem is volt egy barati baratom,naoi szinten beszeltunk,volt higy orakat,de parom elott.A lenyeg hogy ez a baratom egy ido utan tobbet erzett irantam.Szoval szamomra tapasztalat hogy ffi-no bsratsag elobb utobb nah,atalakulhat.Ezek utan szkeptikus vagyok az ilyen kapcsolatokkal,nem mondom hogy nem letezik de tenyleg nagyon ritka higy elobb-utobb ne alakuljon ki tobb belole.Ha egy regi baragsagrol lett volna szo azt nyilvan nem szolnam meg,de talalkoztak 2x majd azota napi trecselesek?Ezek szerint lehetseges.Parom lezarta a dolgot,elottem vagta szet a simkartyat pedig nem en kertem ra!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!